negleolie

Negleolie TEST: De 6 bedste olier til neglebåndene

Har du flossede negle? Bruger du meget neglelak? Eller driller dine neglebånd? Om du har udfordringer med neglene eller bare gerne vil gøre noget godt for dem, er det altid godt at bruge negleolie. Vi har lavet en negleolie test, så du nemt kan finde den bedste negleolie!

uv lampe negle

UV Lampe til negle TEST: Her er de 3 bedste

Er du ved at kaste dig ud i at lave gellak eller måske polygel negle? Så skal der en UV lampe til. Og hvorfor ikke vælge den bedste, når nu du er i gang? Vi har lavet researchen for dig og fundet frem til de 3 bedste UV lamper på markedet.

neglepleje

Bedste neglepleje produkter og hvordan du skal bruge dem

Vil du gerne have flotte hænder og negle? Men mangler du nogle gode produkter for at nå dertil? Neglene er vigtige at pleje, da du bruger dem hver eneste dag. Du bemærker det måske ikke, men du bruger dem til rigtig mange ting. Du kan læse mere om de bedste negleplejeprodukter, og hvordan du skal bruge dem lige her.

bedste balsam

Balsam Guide: Find den Bedste Balsam til dit hår

Balsam er og bliver en fast del på badeværelset. Men der er stor forskel på kvaliteten af dem og hvor dybt, de går ind og behandler håret. Vil du gerne det bedste for dit hår? Og betyder det, at du er på udkig efter den bedste balsam? Så bliv her sammen med os, da vi præsenterer dig for de bedste produkter, samt giver dig tips til brugen af det.

shampoo uden silikone

Bedste Silikonefri Shampoo TEST (Shampoo uden silikone)

Har du flere gange prøvet at komme ud af badet med dejligt nyvasket hår, som så alligevel ender med at se kedeligt og fedtet ud? Nyvasket hår skal gerne give den modsatte oplevelse og effekt. Årsagen finder du i silikone. Den bedste silikonefri shampoo er vejen til lækkert hår. Hvorfor, fortæller vi dig her.

vitamin c serum

Vitamin C Serum Test: Her er de bedste på markedet

Har du en hud, der godt kunne trænge til lidt godt pleje? Eller vil du bare gerne give den et boost og generelt være lidt bedre mod den i dine daglige plejerutiner? Så er c vitamin serum et rigtig godt valg, da det booster huden udefra, har en beroligende effekt og styrker den. Vi ser nærmere på de bedste produkter på markedet herunder.

biotin piller

Biotin Piller Test: Virker de, og hvilke skal du købe?

Mistænker du at have mangel på biotin? Vil du gerne booste din hårvækst? Eller kan du bare godt lide at være dækket ind på samtlige vitaminer? Så kan du overveje at begynde på biotin piller, der hjælper dig til et flot hår og hud.

piller mod hårtab

Piller mod hårtab: Kan disse 8 produkter give dig fyldigt hår?

Savner du at have et sundt og stærkt hår? Oplever du hårtab? Og er du derfor nu på jagt efter en eller anden form for hjælp til eller kur mod hårtab? Piller mod hårtab kan i nogle tilfælde være det, der kan hjælpe dit hår tilbage i god form. Vi dykker ned i forskellige produkter for at se nærmere på, om de kan give dig et mere sundt og fyldigt hår.

hårfarve

Bedste hårfarve (TEST): Guide til at finde din farve

Trænger der til at ske noget nyt med hår? Eller længes du efter at komme væk fra det grå hår? Og vil du gerne prøve at undgå frisøren? I så fald kommer der her en guide til, hvordan du finder den bedste hårfarve. Ikke kun produktmæssigt men også i forhold til dine øjne og hudtone, så du får succes med at farve dit hår.

skintonic

Skintonic TEST: Her er vores bud på de bedste skintonics

Vil du gerne forkæle din hud? Og rense den mere i dybden? Så kan du med fordel købe dig en skintonic. Vil du samtidig gerne pleje huden med den bedste skintonic på markedet, er du kommet til det rette sted. For vi kommer her med vores bud på de 7 bedste skintonics for dig og din hud.

kollagencreme

Kollagen creme TEST: Her er de bedste af slagsen

Drømmer du om en smuk og ungdommelig hud? Så kan du komme rigtig langt med en kollagen creme, da den effektivt og helt naturligt går ind og bidrager til en elastisk og fyldig hud. For at være helt sikker på at du får den mængde kollagen, som huden har brug for, har vi fundet de 5 bedste cremer, som kan hjælpe dig til det bedste resultat.

hårolie test

Hårolie test: Her er de bedste hårolier

Vil du gerne have hår, der ser sundt og glansfuldt ud? Men er det lidt tørt at se på lige nu? Så kan en god hårolie med al sandsynlighed hjælpe dine lokker godt på vej. Den finder du her i vores hårolie test, da vi kommer omkring de 6 bedste hårolier.

bedste primer test

Primer Test: Her er de bedste primers

Har du nogle linjer i huden, du gerne vil skjule? Eller vil du bare gerne have en mere ens udseende hud, når du lægger makeup? En primer er et fantastisk produkt og giver den daglige makeup et ekstra nøk opad! Men hvilken primer skal du vælge? Det guider vi dig til her i vores primer test.

bb-cream test

BB-Cream & CC-Cream Test: Her er de bedste BB- & CC-cremer

Vil du gerne give din hud de bedste betingelser? Have en mere ensfarvet hudtone? Eller bare opnå en rigtig god og naturlig farve? BB og CC-cremer er en helt verden for sig. Vi guider dig her i testen, så du kan finde frem til de bedste cremer til netop din hud. Uanset formål.

Sulfatfri Shampoo Test

Sulfatfri Shampoo Test: Her er de bedste sulfatfrie shampooer

Vil du gerne skåne dit hår og din hovedbund, når du vasker håret? Og vil du samtidig gerne finde den bedste sulfatfri shampoo? Det kan vi godt forstå! I testen her bliver du således præsenteret for de 9 bedste sulfatfri shampooer, der er på markedet.

bedste håndcreme test

Bedste Håndcreme Test: Disse skal du bruge

Elsker du at have bløde hænder? Eller døjer du med tørre hænder? Med en god håndcreme kan du holde den tørre hud for døren. Vi tester og gennemgår de 8 bedste håndcreme på markedet, så du kan få altid bløde og dejlige hænder sommer som vinter.

mascara test

Mascara Test: Vores bud på de bedste mascaraer

Mascara er for mange et produkt, som spiller en fast og elementær rolle i makeuppungen, makeup-rutinen og i dagligdagen. Måske kan man gå så langt at sige, at mascara er et af de makeupprodukter, som er mest populære og anvendte.

ladyshaver test

Bedste ladyshaver (TEST): Se de bedste ladyshavers her

Hvis du er træt af skrabere, som giver irritation, rødme og skarpe stubbe, er du helt sikkert ikke den eneste. Der er mange derude, som er trætte af den traditionelle skraber, og som ønsker et bedre og nemmere alternativ til hårfjerning, som er smertefrit og effektivt. Hvis du ikke har overvejet en ladyshaver, så bør du måske?

hårtrimmer test

Bedste hårtrimmer (TEST) – Se de bedste hårtrimmere

Hvis du er på udkig efter en ny hårtrimmer, og vil vide hvilken hårtrimmer der er den bedste hårklipper på markedet, så er du kommet til det rette sted. I denne hårtrimmer test gennemgår vi de bedste modeller, så du kan finde en hårtrimmer, som passer til dig.

epilator test

Bedste Epilator (TEST): Her er de bedste epilatorer

Er du også på udkig efter en effektiv nem og hurtig måde at fjerne hår på derhjemme uden, at det skal være besværligt? Alle der fjerner hår ved, hvor trættende det kan være hele tiden at skulle barbere benene og så endda kun at få et semi godt resultat.

bedste hårkur

Hårkur test: Find den bedste hårkur på markedet

Håret på vores krop er lavet af et stof kaldet kreatin, som er et protein, kroppen danner ved hårvækst. Hår er ikke levende væv, og derfor har kroppen svært ved at genoprette hårkvaliteten, og den kan kun gøre det med det nye hår, som vokser ud af hårsækkende.

bedste foundation

Bedste foundation (TEST) – Se de bedste foundations

Nogle vil måske mene at foundations er en videnskab i sig selv. Der findes utallige typer og variatoner på nettet, og teknologien udvikles hele tiden til det bedre. Der udgives flere og flere forskellige varianter og farver, og formlerne forbedres hele tiden. Hvis du ikke føler at du lige er up to date, på hele makeup industrien, så frygt ej, vi tager dig hele vejen igennem alt hvad du skal vide om foundations.

bedste concealer

Bedste concealer (TEST): Se de bedste concealere på markedet

En god concealer er et must have i din makeupsamling, og bør altid være med på farten, så du kan friske dit look op uanset, hvor du er. Uanset om du er storbruger af concealer eller blot kan lide at dække lidt i ny og næ, når behovet opstår, så kan en concealer virkelig gøre underværker for din hud. Den bedste concealer klumper aldrig, passer til din hud og sørger for, at du altid er dækket godt ind.

bedste solcreme test

Bedste solcreme (TEST): 11 solcremer der vil beskytte din hud

Sommeren er på vej, og lige om lidt er det tid til at nyde solen og dens varme stråler. Danskerne elsker solen, og der er ingen tvivl om hvorfor. Solens stråler har mange effekter, som både kan være gavnlige og skadelige. For at kunne beskytte sig mod solens skadelige stråler, er det vigtigt at finde en god solcreme, som passer til dig og din hudtype. Vi har testet 11 forskellige solcremer på markedet, så du nemmere kan udvælge netop den solcreme, der passer bedst til dig.

Dagcreme med spf

Dagcreme med SPF TEST: De bedste dagcremer med solfaktor

Solen er dejlig mod huden, men den er desværre ikke så sund, som den måske kan føles. Beskyttelse mod solen er alfa og omega, hvis vi vil undgå rynker, rødme og ældning af huden, og derfor skal du kende din ansigtscreme med solfaktor. Vi har testet 7 produkter – læs med og gå sikker ud i strålerne!

bedste shampoo

Bedste shampoo (TEST): Her er de bedste shampooer

Det er ikke altid nemt at vælge en shampoo. Hvad gør shampooen god? Skal man bruge en shampoo til volumen, krøllet hår, tyndt hår eller andet? I denne test giver vi dig svar på, hvilke shampooer der virker.

bedste selvbruner

Den bedste selvbruner (TEST) til alle hudtyper

Leder du efter den bedste selvbruner? I denne test vil vi gennemgå forskellige typer selvbruner, så du kan købe den bedste selvbruner for dig – om det er selvbruner mousse, spray eller creme.

kollagenpulver (collagen)

Bedste kollagenpulver, kapsler og shot (TEST)

Kollagen er en af kroppens naturlige byggesten – desværre falder produktionen af collagen, efterhånden som vi bliver ældre. Bør du indtage ekstra kollagen gennem tilskud? Og hvad er det bedste? Få svar her.