bedste solcreme test

Bedste solcreme (test) – Find den rigtige solcreme

Sommeren er på vej, og lige om lidt er det tid til at nyde solen og dens varme stråler. Danskerne elsker solen, og der er ingen tvivl om hvorfor. Solens stråler har mange effekter, som både kan være gavnlige og skadelige. For at kunne beskytte sig mod solens skadelige stråler, er det vigtigt at finde en god solcreme, som passer til dig og din hudtype. Vi har testet 11 forskellige solcremer på markedet, så du nemmere kan udvælge netop den solcreme, der passer bedst til dig.

Dagcreme med spf

Dagcreme med SPF test: Se de bedste dagcremer med solfaktor

Solen er dejlig mod huden, men den er desværre ikke så sund, som den måske kan føles. Beskyttelse mod solen er alfa og omega, hvis vi vil undgå rynker, rødme og ældning af huden, og derfor skal du kende din ansigtscreme med solfaktor. Vi har testet 7 produkter – læs med og gå sikker ud i strålerne!

bedste shampoo

Bedste shampoo (test) – Se de bedste shampooer

Det er ikke altid nemt at vælge en shampoo. Hvad gør shampooen god? Skal man bruge en shampoo til volumen, krøllet hår, tyndt hår eller andet? I denne test giver vi dig svar på, hvilke shampooer der virker.

øjenvippeserum test

Bedste Vippeserum (test)

Øjenvippeserum (vippeserum) kan bruge til at får længere vipper, så du kan fremhæve dine vipper. Find de bedste produkter her.

bedste selvbruner

Den bedste selvbruner (test) til alle hudtyper

Leder du efter den bedste selvbruner? I denne test vil vi gennemgå forskellige typer selvbruner, så du kan købe den bedste selvbruner for dig – om det er selvbruner mousse, spray eller creme.

kollagenpulver (collagen)

Bedste kollagenpulver og kapsler (test)

Kollagen er en af kroppens naturlige byggesten – desværre falder produktionen af collagen, efterhånden som vi bliver ældre. Bør du indtage ekstra kollagen gennem tilskud? Og hvad er det bedste? Få svar her.

Bedste rynkecremer (test)

Bedste rynkecremer (test)

Når vi bliver ældre, begynder rynkerne så småt at vise sig. Vil man gerne sløve denne process ned, kan man gøre brug af en rynkecreme. Læs her om det bedste rynkecremer på markedet.