Om Danish Bodycare

Hvem er vi?

Danish Bodycare er en dansk hjemmeside, der har til formål at fremme viden inden for hudpleje og kroppens sundhed i Danmark. Vi forholder os objektivt til produkter og forsøger at formidle komplekse budskaber så simpelt som muligt, så alle kan får en bedre forståelse for sundhed og skønhedsprodukter.

Teamet bag Danish Bodycare består af en række skribenter, der alle har omfattende viden inden for sundheds- og/eller skønhedssegmentet. Når der lige netop er tale om produkter, der kan have en effekt på ens velvære, er det vigtigt for os, at du som læser kan vide dig tryg i, at vi har lavet vores benarbejde og research.

Hvordan holder vi os over vande?

Vi bruger meget tid på at undersøge emner, så vi kan skrive tekster og artikler med præcision og nyttig viden. For at vi ikke må dreje nøglen om, promoverer vi produkter i produktsammenligninger, såvel som på artikler, hvor produkterne kan hjælpe med et problem. Disse produkter får vi en kommission for, hvis du som læser køber, efter at have klikket dig videre igennem et af vores links. Dette har dog ingen påvirkning på vores dømmekraft, og vi vil hellere undvære at promovere et produkt, frem for at promovere et produkt der ikke fungerer.

Du kan altså være sikker på, at vi har din bedste interesse i forreste række.

Hvor kan du finde os?

Hvis du ikke kan få nok af os, kan du også connecte med os på Facebook, Instagram eller ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Alle steder forsøger vi, så vidt som muligt, at udgive en masse godt indhold – uden spam!

Du kan finde links til profilerne herunder.