Tests

Vitamin C Serum Test: Her er de bedste på markedet

Har du en hud, der godt kunne trænge til lidt godt pleje? Eller vil du bare gerne give den et boost og generelt være lidt bedre mod den i dine daglige plejerutiner? Så er c vitamin serum et rigtig godt valg, da det booster huden udefra, har en beroligende effekt og styrker den. Vi ser nærmere på de bedste produkter på markedet herunder.

skrevet af Julie M. Laursen

vitamin c serum

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Er du begyndt at få rynker? Oplever du rødme? Har du sensitiv hud?

Så er det oplagt at gå efter at få c vitamin serum ind som en fast del af dine daglige rutiner. For det styrker huden og holder huden fugtig hele dagen lang alt imens, den beskytter mod frie radikaler. Det giver en meget sundere og friskere hud, som også har mere glød og farve.

Men hvilket c vitamin serum skal du lige vælge? Det hjælper vi dig til at finde ud af herunder, da vi har udvalgt de bedste c vitamin serum, der er på markedet lige nu.

Lad os sammen dykke ned i det, så du kan få en flot hud med masser af glød igen.

Bedste Vitamin C Serum

Din hud fortjener det bedste. Intet mindre kan gøre det.

Derfor har vi været på jagt efter de bedste c vitamin serum, der er at finde på markedet lige nu. For du og din hud fortjener det bedste udgangspunkt for en god dag med masser af beskyttelse.

Vi har fundet frem til følgende bedste C Vitamin serum:

 • Ecooking Vitamin C Serum
 • Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum
 • La Roche-Posay Pure Vitamin C10 Serum
 • Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum

Det er fire produkter, der er udviklet med fokus på at give dig og din hud det bedste. For at give dig et bedre indblik i de enkelte produkter, har vi uddybet herunder. Vi håber, det gør dig i stand til at vælge det bedste produkt for dig og din hud.

Ecooking Vitamin C Serum

Ecooking Vitamin C Serum

Vil du gerne reducere linjer i huden? Så prøv dette serum med vitamin C fra Ecooking.

Kunne du godt tænke dig at booste huden med vitamin, kan du med fordel overveje den lette C Vitamin serum fra Ecooking. Den går effektivt ind og reducerer linjer, giver en ensartet hudtone og giver et fugtboost. Samtidig med dette beskytter den huden mod frie radikaler.

Du kan med fordel påføre serum om aftenen på afrenset hud, så du kan give serum mulighed for at arbejde i huden hele natten. Påfør derefter en natcreme. Gerne med gode og naturlige ingredienser, så du støtter op om de ingredienser og plejende egenskaber, du får fra c vitamin serum.

Gode egenskaber

 • Virker opstrammende
 • Har anti-age effekt
 • Virker plejende
 • Skaber balance i huden
 • Modvirker rødme
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum

Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum

Med Ole Henriksen går man aldrig galt i byen! Det gør du heller ikke med denne serum, der er aldersbekæmpende og fugtgivende!

Banana Bright C vitamin serum indeholder 15% C vitamin og 5% PHA og hyaluronsyre. Ingredienserne er med til at give en meget fastere og klar hud. Faktisk kun inden for 7 dage. Den har klinisk dokumenteret effekt med et studie med 33 kvinder i løbet af 8 uger.

C vitamin, eksfolierende syrer og Banana Powder-inspirerede pigmenter, giver øjeblikkelig glød og beskytter huden mod påvirkninger fra forurening. At din hud også kommer til at elske plejen og fugten, er blot et plus.

Gode egenskaber

 • Har god anti-age effekt
 • Giver fugt
 • Har en beroligende effekt
 • Virker beskyttende
La Roche-Posay Pure Vitamin C10 Serum

La Roche-Posay Pure Vitamin C10 Serum

Er du klar til at give huden et boost? Så gør det med La Roche-Posay, der virker effektivt mod rynker.

Har du nået en alder, hvor det er nødvendigt med hjælp fra et kraftigt antioxidant til at booste huden lidt? Er rynkerne måske begyndt at komme snigende? Så prøv denne lækre C Vitamin serum fra La Roche-Posay, der er effektiv til rynker og hud, der mangler lidt udstråling.

Du kan med fordel bruge den hver dag. Morgen som aften. Den virker dog bedst ved at få lov til at arbejde i huden natten over. Husk at påføre den inden din natcreme.

Gode egenskaber

 • Den reducerer rynker
 • Huden får mere glød
 • Den reducerer pigmentforandringer
 • Den giver ensartet hudtone
 • Den er god for sensitiv hud
Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum

Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum

C Vitamin serum fra Vichy er et højkoncentreret antioxidant anti-age serum, der styrker huden og giver den mere glød.

Det gør den på kun 10 dage! På den korte tid formår den, takket være kraftig antioxidant, at give en jævn hudtone og afhjælpe rødme. Men den styrker også hudens antioxidantforsvar. Det giver mindre fine linjer og en langt mere udhvilet og strålende hud.

Den indeholder vulkansk vand, kraftig antioxidant såsom C vitamin og Pycnogenol.

Du oplever straks en forandring ved daglig brug.

Gode egenskaber

 • Binder fugten i huden
 • Reducerer fine linjer
 • Indeholder naturlig c vitamin
 • Skaber balance i huden

Hvad er Vitamin C Serum?

Vitamin C serum er en creme, der har et højt indhold af C-vitamin. Det beskytter huden effektivt mod frie radikaler, reducerer pigmentforandringer, holder huden fugtig, fordi den binder fugten til huden og giver fine linjer.

Det er baseret på naturlige antioxidanter, som giver et effektivt serum til dig, der gerne vil gøre noget ekstra godt for din hud. Mange af produkterne har også klinisk dokumenteret effekt, hvilket er din garanti for, at det har en virkning.

Du kan med fordel anvende det om aftenen, så det har mulighed for at trække godt ind i huden og arbejde, mens kroppen og huden restituerer.

Hvad hjælper C Vitamin Serum med?

Når du anvender C vitamin serum som en del af din daglige hudpleje, opnår du en række fordele.

Med C-vitamin får du følgende fordele:

 • Reducering af aldringstegn
 • Større produktion af kollagen
 • Forbedring af hudens elasticitet
 • Dermis bliver tykkere (det ydre hudlag)
 • Slap og pigmenteret hud bliver lysnet og jævnet ud

Der er derfor flere fordele ved at give huden et skud naturlig c vitamin ved hjælp fra C Vitamin serum. Huden kan heller ikke selv producere C-vitamin, hvorfor det er vigtigt også at påføre det udefra for at opnå den fulde effekt fra vitaminet.

Du opnår selvfølgelig de bedste resultater ved også at sørge for at spise mad, der indeholder C-vitamin Det styrker huden, reducerer linjer og giver en flot ensartet hudtone. Du vil hurtigt kunne se det på huden, når du både indtager og påsmører C-vitamin.

Du kan med fordel se nærmere på de c vitamin serum, vi har udvalgt til testen her. Det er alle produkter udviklet med så naturlige ingredienser som muligt, herunder naturlig C vitamin og og naturlig hyaluronsyre.

Husk at se efter, om produktet er dermatologisk testet, så du er sikker på at få et produkt, der er sikkert at bruge. Dette er gældende for de c vitamin serum, vi har udvalgt her til vores test. Du kan derfor være sikker på at få et effektivt serum.

Hvad indeholder Vitamin C Serum?

Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvad c vitamin serum indeholder. Dog er det typisk, at produktet primært består af C-vitamin (op til 15%), hvoraf resten er hyaluronsyre eller andre antioxidanter og vand.

Nogle C vitamin serum indeholder dog også kollagen for at give huden en ekstra opstrammende effekt. Dette er afhængigt af produktet.

Du kan derfor roligt give dig i kast med at prøve en Vitamin C serum, da du primært kommer til at forkæle huden med C vitamin.

Den fås enten som en creme eller i dråbeform. Dette er igen afhængigt af typen af produkt – men begge dele er lige effektive og plejende. Vi håber, du finder et produkt, der matcher dig og din hud perfekt.

Sådan bruger du Vitamin C Serum

Det er nemt og enkelt at bruge C-vitamin Serum. Du skal kun bruge et par dråber på huden hver dag, som du skal massere forsigtigt ind i huden.

Serum trækker meget langt ned i hudlaget, hvorfor det er bedst at påføre som det første. Tag det derfor gerne på, inden du tager cremer, solcreme og makeup på. Så opnår du den største mulige effekt.

Du kan med fordel tage C vitamin serum på ved huden nær øjnene. Ikke lige under men gerne langs med kindbenet. Hænder og hals kan også drage fordel af at få en dosis C vitamin, da det er områder på kroppen, der er meget udsat for frie radikaler. Det er nok med et tyndt lag.

Det er meget vigtigt at nævne, at vitamin C er i risiko for forringet kvalitet og virkning, når den kommer i kontakt med luft. Det er derfor meget vigtigt at vælge flasker, der har mørkt glas eller emballage samt flasker, som ikke lader for meget luft slippe ind. Det sørger for, at produktet har en god virkning. Husk at lukke din c vitamin serum, når du er færdig med at bruge den.

Om Julie Laursen:

Jeg har i længere tid skrevet om alt inden for skønhed og hudpleje, og bruger til hverdag også flere forskellige produkter til at pleje huden selv. Nu er jeg fast skribent her på Danish Bodycare, og bruger mange timer på at researche, så jeg kan skrive de bedste artikler til dig.