Tests

Bedste ladyshaver (TEST): Se de bedste ladyshavers her

Hvis du er træt af skrabere, som giver irritation, rødme og skarpe stubbe, er du helt sikkert ikke den eneste. Der er mange derude, som er trætte af den traditionelle skraber, og som ønsker et bedre og nemmere alternativ til hårfjerning, som er smertefrit og effektivt. Hvis du ikke har overvejet en ladyshaver, så bør du måske?

skrevet af Julie M. Laursen

ladyshaver test

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

n ladyshaver er egentlig bare en barbermaskine til kvinder, men særligt udviklet til at blive brugt overalt på kroppen, så det blødeste resultat opnåes.

Teknologien inden for ladyshavere udvikler sig hele tiden, og der findes mange forskellige ladyshavers på markedet. Derfor har vi lavet en test, hvor vi kigger på de bedste ladyshavers.

Med en ladyshaver behøver du aldrig længere bekymre dig om lange stikkende stubbe, irriteret grov hud, der skaller, røde knopper eller en sløv skraber, der ikke gør jobbet optimalt. Med en ladyshaver vil din barbering også blive nemmere end nogensinde, og det vil aldrig føles som en sur tjans igen.

Ladyshaver test

Vi har testet en række forskellige ladyshavere og udvalgt det bedste udvalg til dig. På den måde behøver du ikke selv rode internettet rundt, og her finder du alt, hvad du har brug for at vide om seks af de bedste produkter på markedet.

Herunder finder du de bedste ladyshavers:

 1. Flawless Hårfjerner
 2. Philips HP6341
 3. Braun Silk-épil LS5560 Ladyshaver
 4. Braun Silk-épil LS5160 Wet&Dry
 5. Philips SatinShave Advanced Ladyshaver BRL 140/00
 6. Panasonic Ladyshaver ES-WL50

Produkterne er udvalgt med henblik på kvalitet, pris og egenskaber.

I testen finder du blandt andet en hårfjerner til ansigtet og et par stykker til hele kroppen, så du har lidt at vælge i mellem. Derudover finder du lidt i forskellige prislejder, da vi er klar over, at det er forskelligt, hvor meget man er villig til at betale for en ladyshaver, og at knap så dyre ladyshavers sagtens kan være af god kvalitet.

Flawless Hårfjerner

Flawless Hårfjerner

Ansigtshårfjernern fra Flawless er en del af Flawless-serien, der alle skiller sig ud ved det særlige hoved, som er 18 karat guldpletteret.

Hårfjerneren er allergivenlig og egner sig til alle hudtyper. Alle produkter i Flawless-serien er dermalogisk testet og kan anvendes hver dag, uden du oplever rødme og irritation.

Til dig, som vil fjerne hår i ansigtet, kan du finde en egnet hårfjerner i serien. Den er 18 karat guldpletteret, som alle andre produkter i Flawless-serien, og det særlige ved guldpletteringen er, at produkterne er allergivenlige og velegnede for alle hudtyper.

Alle produkter er som nævnt dermalogisk testet og godkendt, så du er sikker på, at det produkt, du anvender på din hud, er mildt og godkendt af fagpersoner.

Flawless’ produkter er særligt udviklet til at mindske irritation og rødme. Det vil sige, at du med fordel kan anvende produktet hver dag uden at opleve rødme og irritation, og du behøver ikke vente på at hårene vokser ud på ny, før du tager dem i brug igen.

Denne hårfjerner har mikroskopisk præcision, og med den smarte indbyggede LED lampe er det nemt at spotte alle de uønskede hår og fjerne dem. Den er desuden designet i et ergonomisk design, som gør den behagelig og sikker at holde på.

Ladyshaveren er genopladelig og behøver intet batteri. En smart USB-oplader medfølger.

Gode egenskaber

 • Kan anvendes dagligt
 • Dermalogisk testet
 • Allergivenligt
 • 18 karat guldpletteret
 • Indbygget lampe
 • Mindsker rødme og irritation
 • Velegnet til ansigt og små dun
Philips HP6341

Philips HP6341

Philips HP6341 er til dig, som vil have en billig ladyshaver til hele kroppen. Denne ladyshaver fra Philips kan anvendes alle de steder på kroppen, hvor du ønsker at fjerne hår, og sørger for en skånsom og effektiv hårfjerning. Shaveren er batteridrevet og kan anvendes både tørt og vådt.

Denne ladyshaver kommer den til en super fordelagtig pris og er samtidig effektiv. Det er en shaver, der er udviklet til at give dig en skånsom og effektiv barbering, uden efterfølgende ubehag. Den er udstyret med et lille blidt skær, der efterlader din hud blød og uden irritationer.

Shaverens barberblade kommer aldrig i direkte kontakt med huden, og på den måde undgår du eventuelle snitsår, som kan opstå ved almindelig barbering, samt irriteret og overfølsom hud.

Ladyshaveren er yderst behagelig at anvende og er designet i et ergonomisk design, så du opnår det mest behagelige og optimale greb, når du fjerner hår. Grebet er designet med et anti-slip greb, som gør, at shaveren er nem at arbejde med både i badet og udenfor badet.

Shaveren er vandtæt og kan med fordel anvendes under bruserene eller i karbadet, med eller uden skum. Shaveren kan også anvendes tørt, hvis dette behov er der. Denne ladyshaver er batteridrevet, og du skal derfor ikke bekymre dig om at lade den op.

Barberbladende er konturfølgende, og så er det ovenikøbet en billig ladyshaver. Det er et super valg til dem, som vil have en billig all-round ladyshaver.

Gode egenskaber

 • Batteridrevet
 • Lille skærehoved
 • Enkeltfolieshaver
 • Ergonomisk greb
 • Vandtæt
 • Antislip greb
 • God pris
Braun Silk-épil LS5560 Ladyshaver

Braun Silk-épil LS5560 Ladyshaver

Med Brauns Silk-épil LS5560 Ladyshaver får du en innovativ og banebrydende ladyshaver, der ikke kun kan barbere, men samtidig eksfolierer og trimmer. Her får du altså et produkt, der udfører tre funktioner på samme tid.

Til dig, som vil have perfekt, glat og blød hud på ingen tid, bør du vælge Brauns Silk-épil LS5560 Ladyshaver, der med innovativ teknologi, giver dig et tre-i-én produkt, så du ikke behøver at bruge mere tid end nødvendigt på at få lækker hud, der er fri for uønskede hår og døde hudceller.

I denne lady shaver er der inkluderet en eksfolieringstilføjelse, som nænsomt eksfolierer og fjerner døde hudceller, uden du vil opleve irriteret hud. Når du eksfolierer, samtidig med at barbere, vil du opleve et blødere slutresultat. Denne ladyshaver kan som beskrevet også trimme, og der medfølger derfor en trimmekam, som kan anvendes på de områder , hvor der er ekstra sensitiv hud, f.eks. i bikinilinjen.

Du vil opleve en tæt og nænsom barbering med denne ladyhaver, som med sine fjedrende skær sørger for, at du ikke oplever ubehag og irriteret hud. Ladyshaverens runde udformning gør den effektiv til at nå rundt i alle kroppens afkroge.

Du kan nemt rense shaveren, og den er fuldstændig vandtæt. Det betyder også, at du kan anvende ladyshaveren både tørt eller vådt, alt efter hvad du foretrækker. Denne ladyshaver er ledningsfri og genopladelig og tillader dig en brugstid på 40 minutter.

Gode egenskaber

 • Tre-i-én funktion
 • Ledningsfri
 • Genopladelig
 • Fjedrende skær
 • Vandtæt
Braun Silk-épil LS5160 Wet&Dry

Braun Silk-épil LS5160 Wet&Dry

Braun Silk-épil LS5160 Wet&Dry er til dig, som ikke vil bøvle med opladning, og som foretrækker en batteridrevet shaver, frem for genopladelig. Her får du en ladyshaver, som giver dig en skånsom barbering, samtidig med at den også kan trimme og eksfoliere.

Denne model fra Braun minder meget om Braun’s LS5560 model, men den overordnede forskel er, at denne model er batteridrevet og ikke genopladelig med ledning. Med denne shaver får du samme innovative design og teknologi, i form af et lignende tre-i-én system, som gør, at du kan optimere din barbering til det højeste niveau.

Ud over at opnå en en effektiv og skånsom barbering, kan du med eksfolieringstilbehøret også blive fri for døde hudceller, hvilket også er med til at give et blødere, glattere og mere fuldendt slutresultat.

Desuden er denne shaver udviklet med samme runde design, som gør, at shaverhovedet former sig perfekt efter kvindlige kurver og nem at arbejde med. Som en del af tre-i-én funktionen får du som nævnt eksfolieringstilbehør, barberingsklinger og en trimmer med, som gør det nemt at skåne huden de områder, hvor du har ekstra sensitiv hud.

Med dens smarte langhårstrimmer-funktion og svævende skæreblade vil du opleve en yderst tilfredsstillende barbering uden dannelsen af røde knopper og irriterede områder. Ladyshaveren er selvfølgelig vandtæt, så den nemt kan renses, og du kan anvende den i badet og dermed få den bedste komfort. Der medfølger batterier og tilbehørsdele.

Gode egenskaber

 • Vandtæt
 • Batteridrevet
 • Svævende skæreblade
 • Langhårstrimmersystem
 • Tre-i-en system
Philips SatinShave Advanced Ladyshaver BRL 140_00

Philips SatinShave Advanced Ladyshaver BRL 140/00

Hvis du er på udkig efter en effektiv og god ladyshaver, som giver dig tæt barbering til en god pris, er Philips SatinShave Advanced Ladyshaver BRL 140/00 et super godt bud. Med denne shaver går det aldrig galt, og med de flydende skæreblade, i kombination med det patenterede skjold omkring skærene, får du et fantastisk slutresultat.

Philips SatinShave Advanced Ladyshaver BRL 140/00 er for dig, som vil have kvalitet til en god pris. Shaveren er yderst effektiv og særligt udviklet til, at du får den bedste oplevelse. Med dens perleformede trimmekamme vil du opleve, at shaveren ikke ridser huden, hvilket gør, at du kan opnå et glattere resultat uden irriteret hud.

De perleformede trimmekamme mindsker desuden også forekomsten af røde knopper. Med de særligt udviklede skærelementer, som er flydende, og omgrænset af et patenteret skjold, vil skærene aldrig komme i direkte kontakt med huden med det formål at beskytte huden, men samtidig give en tæt barbering.

Skærene er desuden udviklede til at følge kroppens naturlige kurver og konturer, som er med til at give det glatte præcise resultatet over hele kroppen. Denne ladyshaver er selvfølgelig vandtæt, så du kan anvende den både tørt og vådt, og den er nem at rengøre efter brug.

Desuden har den et særligt udviklet ergonomisk S-håndtag, der er super innovativt og nytænkende. Med S-håndtaget vil du opleve, at ladyshaveren giver maksimal kontrol og er nem at styre, så du kan nå hele vejen rundt, på kroppens konturer. Ladyshaveren er genopladelig og kommer selvfølgelig med oplader, samt alt det tilbehør, du har brug for.

Gode egenskaber

 • Perleformede trimmekamme
 • S formet håndtag
 • Flydende, konturfølgende skæreblade
 • Vandtæt
 • Genopladelig
Panasonic Ladyshaver ES-WL50

Panasonic Ladyshaver ES-WL50

Panasonic Ladyshaver ES-WL50 er ladyshaveren til dig, som vil af med hår på hele kroppen og have lækker blød hud.

Denne ladyshaver er velegnet til hele kroppen, og der medfølger ekstra tilbehør, som kan hjælpe dig på de områder, der kan være svære at nå. Den er vandfast og kan anvendes tørt, vådt og med skum.

Med Panasonic Ladyshaver får du en shaver, der hurtigt og skånsomt barberer hårene, uanset om det er på armene, ben eller i bikinilinjen.

Ladyshaver ES-WL50 fra Panasonic er udviklet med fokus på en tæt barbering, der samtidig er behagelig og skånsom for din hud, så du ikke skal bekymre dig om ubehag og gener efter din hårfjerning.

Ladyshaverens brede hoved er opdelt i en stor skive, som ‘dykker’ og derfor ikke rammer huden direkte. Det er en flydende klinge, der er designet specielt til at udforme sig efter kroppens konturer. På den måde får du en nænsom, men effektiv barbering, selv på kroppens meste kurvede områder.

Du kan anvende denne ladyshaver lige præcis dér, hvor du ønsker at udføre din barbering. Ladyshaveren er nemlig vandtæt, hvilket gør, at du med fordel kan anvende den i badet under bruseren eller i karbadet.

Ladyshaveren kan også anvendes tør og med skum, hvis det er at foretrække. Desuden har denne ladyshaver en udfoldelig trimmer, som du blandt andet kan anvende til kanter og mindre områder. Ladyshaveren er batteridrevet, og der medfølger afstandskam, hætte og børste.

Gode egenskaber

 • Velegnet til hele kroppen
 • Tilpasser sig kroppens konturer
 • Indbygget trimmer
 • Kan bruges tørt og vådt
 • Batteridrevet

Før du køber en ladyshaver

En ladyshaver er et begreb, der beskriver en barberskraber til kvinder og kan være et alternativ i stedet for at anvende en skraber til kvinder, voks, eller andre hårfjerningsmetoder. Når du skal anskaffe dig en ladyshaver, er det en god idé at undersøge sagen lidt nærmere og sørge for, at du har en god viden, der kan hjælpe dig til at udvælge den rette ladyshaver.

Det kan du blandt andet gøre ved at læse om de forskellige produkter i vores test. Derudover gennemgår vi i denne ladyshaver test, hvad der er af forskellige typer af ladyshavere, og hvad der er godt at vide, inden du køber en lady lady shaver.

Er der forskel på ladyshavere?

Det korte svar er: Ja! Der er helt klart forskel på ladyshavere. For det første bør du vide, at der er forskel på ladyshavere, som er beregnede til ansigtet, og ladyshavere, som er beregnede til brug på resten af kroppen.

En ladyshaver på ansigtet er særligt udviklet til at fjerne de små, meget fine dunagtige hår, der er i ansigtet, og kommer ofte i et mindre og mere petit design, som gør den nem at anvende på mindre områder.

En ladyshaver, som er beregnet til at barbere hår på kroppen, er ofte designet med et større hoved for at kunne fjerne et større område af hår ad gangen. Dette gør nemlig hårfjerningen hurtigere. Desuden er der indbyrdes forskel på de forskellige lady shavere inden for de forskellige typer.

Leder du efter en hårtrimmer? Så kan du læse vores hårtrimmer test.

Kvalitet og pris

Der er stor forskel på kvalitet og pris ved det forskellige ladyshavere. Det er helt individuelt fra person til person, hvor meget man vil betale for en lady shaver, og derfor kan du også i testen finde shavere i alle prisklasser.

Shaverne i testen ligger på et prislejde i mellem 144 kroner op til 499 kroner, men alle produkterne er udvalgt, fordi vi mener, at de stadig leverer en god kvalitet. Selvfølgelig varierer kvalitetet fra produkt til produkt, men den bedste lady shaver er altså den, som fungerer bedst for netop dig.

Forskellen mellem en ladyshaver og en epilator

Hvis du er lidt i tvivl om, hvad forskellen egentlig er mellem en ladyshaver og en epilator, skal du slet ikke være fortvivlet. Det kan vi sagtens forstå! Og de to produkter minder også utrolig meget om hinanden i designet, men de er altså ret forskellige i funktion.

Ladyshaver

En ladyshaver er egentlig bare en barbermaskine, som er udviklet til kvinder. Den fungerer således, at den har et skarp skær, som hele tiden bevæger sig. Bladet skærer dine hår af helt nede ved roden og efterlader huden blød og glat. En ladyshaver virker elektrisk og er ofte helt uden ubehag.

Epilator

En epilator kan som udgangspunkt godt minde om en ladyshaver, men har altså en anden mekanisme. En epilator er også udviklet til at fjerne hår, men består af en masse bitte små pincetter, som er designet til at hive dine hår ud med roden af deres hårsække.

Som du nok kender fra voks eller pincetter, kommer hårfjerning, der hiver hårene ud ved roden, ikke uden om en smule ubehag. Mange epilatorer er designede til at mindske ubehag, og det er forskelligt fra person til person, hvor meget ubehag de oplever.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en ladyshaver?

En ladyshaver er en barbermaskine, som skærer hårene af helt nede ved huden og roden. På den måde vil du hverken kunne se eller mærke, at du har nogle hår, men hårene er stadig bevaret i deres hårsæk og vokser ud, som hvis du bruger en skraber. Med en ladyshaver opnår du dog oftere et pænere resultatet end med en almindelig skraber.

Hvad er den bedste ladyshaver?

Man kan ikke som udgangspunkt udnævne en ladyshaver, som er den bedste på markedet, men vi har udvalgt seks produkter, som vi vurderer er de bedste i vores shaver test.

Den bedste ladyshaver er den, som fungerer bedst for dig, din rutine og din hud, hvad enten det under armene, i bikinilinjen eller på din ben.

Kan man bruge en ladyshave til intimbarbering?

Ja, man kan sagtens anvende en ladyshaver til intimbarbering. Husk dog at sørge for at rense din shaver godt, både før og efter brug, så du mindsker risikoen for tilførsel af unødige bakterier. Rigtig mange ladyshavere kommer med trimmekamme, der er særligt udviklet til sarte områder.

Om Julie Laursen:

Jeg har i længere tid skrevet om alt inden for skønhed og hudpleje, og bruger til hverdag også flere forskellige produkter til at pleje huden selv. Nu er jeg fast skribent her på Danish Bodycare, og bruger mange timer på at researche, så jeg kan skrive de bedste artikler til dig.