Tests

Neglesæt TEST: Bedste gellak og gele negle startsæt

Vil du gerne kunne lave flotte negle derhjemme? Men må produkterne gerne være af høj kvalitet? Det finder du her i vores neglesæt test, hvor vi har fundet frem til de 6 bedste gellak og gele negle startsæt.

skrevet af Julie M. Laursen

neglesæt

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Der er ikke noget så skønt som flotte negle til hverdag eller fest. De er bare desværre dyre at få lavet ved en negletekniker.

Det kan du dog heldigvis gøre noget ved, da du med et godt gele neglesæt kan få lige så flotte negle som ved negleteknikeren.

Vi har researchet på dine vegne og fundet frem til 6 forskellige gel neglelak startsæt, der ifølge forbrugere og andre uvildige tests er de bedste på markedet. Dyk gerne ned i dem og se, om ikke du kan finde et gel negle startsæt eller to, der falder lige i din smag!

Bedste negle startsæt

Du er ikke længere langt fra at få flotte negle. For vi har fundet frem til de absolut bedste neglesæt, der er på markedet lige nu. Det har resulteret i 6 forskellige produkter og startsæt, som vi håber, du kan få stor glæde af.

Her er de bedste neglesæt:

 1. Nailster Premium gellak startsæt
 2. Naillak Essential Kit
 3. Naillak Pro Kit
 4. Naillak Deluxe Kit gellak startsæt
 5. Le Mini Macaron Le Maxi Butterfly Dreams Gel Manicure Set
 6. Le Mini Macaron Manicure Kit Fairy Floss

For at gøre det nemt for dig at vælge det rette neglesæt, uddyber vi egenskaberne for hvert enkelt produkt herunder.

Nailster Premium gellak startsæt

Nailster Premium gellak startsæt

Nailster Premium gellak startsæt er perfekt til dig, der for første gang gerne vil prøve kræfter med gel.

Nailster Premium gellak startsæt er et godt udgangspunkt at starte med for dig, der endnu ikke har givet dig så meget i kast med gel og gelnegle – men gerne vil være dygtigere.

Dette startsæt indeholder de bedste basisprodukter og ikke mindst basisredskaber for at komme i gang. Derudover følger der naturligvis også en Pro LED-/UV-lampe med.

Du skal dog tilkøbe de farvede gellakker, så du får dem, du godt kunne tænke dig.

Gode egenskaber

 • Et godt begyndersæt
 • Effektiv og hurtig hærdning af gel
 • God kvalitet
naillak-neglesæt

Naillak Like me

Er du klar til at få flotte gellak negle? Du får alt, hvad du skal bruge inklusive en 48W UV/LED lampe.

Med Naillak Love me er der ikke længere langt til, at du kan få flotte og lækre negle. For med i startsættet får du en 48W UV/LED lampe, der gør det muligt at hærde lak på bare 60 sekunder. Derudover følger der en negleolie med, som du kan bruge efter behandling, så dine negle bliver hydreret og genoplivet igen.

Der følger naturligvis også en standard neglefil med samt en mere nænsom neglefil, der fungerer rigtig godt som en neglebuffer.

Du skal dog købe selve gellak farverne ved siden af, da de gerne vil lade dig vælge den farve, som du synes passer bedst.

Gode egenskaber

 • Negle hærdes på bare 30 til 45 sekunder
 • Der følger alt med, du skal bruge
 • Der følger en Pro Lampe med
Naillak Pro Kit

Gellak Sæt – You & Me

Vil du gerne gå professionelt til værks med negle? Det kan du med dette startsæt, der indeholder et professionelt setup af produkter, du skal bruge for at lave negle på dig selv eller andre.

Naillak Gellak Sæt – You & Me er den største startpakke gelenegle, som du finder hos brandet. Det indeholder nemlig langt flere produkter end deres øvrige startpakker. Du får derfor langt flere og nye produkter med sammenlignet med Premium-pakken fra samme brand.

Det særlige ved startpakken er især, at du får hele to LED- og UV-lamper med. Det drejer sig om både 48W UV/LED lampen og Travel Lampen, der tørrer lakken med lynets hast. Derudover får du ekstra coats med, så du har et godt udgangspunkt for at komme professionelt i gang med at lave negle.

Gode egenskaber

 • Indeholder to UV- og LED-lamper
 • Et godt startsæt for dig med professionelle drømme
 • Der medfølger ekstra coats med i denne polygel startpakke
Naillak Deluxe Kit gellak startsæt

Naillak Gellak Sæt – Love Me

Naillak Gellak Sæt – Love Me startsæt er et glimrende startsæt for dig, der har erfaring med negle i forvejen.

Med i dette gellak/shellac neglelak startsæt får du samtlige redskaber med i købet, som du skal bruge for at få flotte negle. Derudover følger der nogle ekstra redskaber, base coat og top coats med, som giver dig mulighed for at eksperimentere.

I denne startpakke er der også tilføjet Rubber Base Coat, der har en lidt tykkere konsistens. Den er med til at sikre, at produkterne hæfter bedre og holder længere på neglene. Du får også Top Coat Shine med i købet, der giver et mere skinnende look.

Dertil følger der flere forskellige ekstra redskaber, som du kan dykke ned i ved at klikke dig direkte videre til produktet. For der venter en verden af spændende og eksperimenterende negle med dette lækre startsæt gelenegle.

Gode egenskaber

 • Der medfølger ekstra coats
 • Startsættet er med smykkesten og dotting tools til gel
 • Der medfølger en Pro Lampe til hurtig hærdning af gel
Le Mini Macaron Le Maxi Butterfly Dreams Gel Manicure Set

Le Mini Macaron Le Maxi Butterfly Dreams Gel Manicure Set

Vil du gerne have lak og lampe med i ét og samme startkit? Så prøv startkittet her, der er en opgraderet udgave af deres nuværende neglesæt til hjemmebrug!

Nu er der ikke langt til flotte negle mere. For du får alt, hvad du skal bruge til det med sættet her. Her følger der nemlig hele 4 gel-lakker med, der er udviklet af professionelle neglesaloner. Lakken har en holdbarhed på op til 10 dage og giver dig derfor mulighed for flot neglelak i mange dage. Derudover er lakkerne basecoat, farve og topcoat i ét og samme produkt.

Udover neglelak, neglefil, negleskubber og andre redskaber får du også en maxi lampe med LED-lys med, som kan tørre hele 4 negle på én gang.

Gode egenskaber

 • Udviklet af professionelle neglesaloner
 • Holder i op til 10 dage
 • Basecoat, farve- og topcoat i én og samme lak
Le Mini Macaron Manicure Kit Fairy Floss

Le Mini Macaron Manicure Kit Fairy Floss

Elsker du manicure? Så få en mere holdbar en af slagsen med dette simple startsæt.

Vil du gerne have flotte negle? Men behøver det ikke være kompliceret? Så prøv dette Le Mini Macaron starter kit med manicure, som indeholder alle de nødvendige produkter for at lave holdbart lyserød manicure med gel.

Med til lakken medfølger naturligvis også en lampe, som sørger for at lade lakken hærde på bare 30 sekunder. Efter hærdning vil lakken kunne holde i cirka 10 dage. Der medfølger en brugsanvisning, så du trin for trin kan lægge en god manicure med den medfølgende gel.

Lakken er en 3-i-1-formel, der kombinerer basecoat, farve og topcoat i samme lak. Altså skal du ikke bruge en masse tid på at lægge tre forskellige coats!

Gode egenskaber

 • Simpelt startsæt til manicure med gel
 • Samme kvalitet som hos neglesalonen
 • Indeholder en 3-i-1 gel
 • Holder i op til 10 dage

Før du køber dit nye neglesæt

Er du ikke helt på, om du skal have et akryl negle startsæt? Et gel negle sæt? Eller måske en Shellac startpakke? Der er mange overvejelser at gøre dig, inden du køber et neglesæt. Vi prøver så vidt muligt at sætte dig ind i de forskellige typer af neglesæt, så du bliver godt klædt på til at træffe det helt rette valg.

Hvilke typer startsæt findes der?

Er du lidt forvirret, når det kommer til lav selv negle? Og om der er forskel på de forskellige produkter? Det kan vi sådan set godt forstå, da negle er en helt verden for sig! Vi giver dig derfor en uddybning herunder, så du er helt med på, hvad forskellen er på alt lige fra et CND shellac startsæt til et akryl gel startsæt – og måske endda også, hvilket produkt der er bedst for dine negle.

Gele

Gele negle er det helt nye inden for negle i øjeblikket. Det er det, da det på mange måder minder om akryl negle sæt – det er bare meget nemmere at lægge. Gelenegle får du ved at lægge en gele ovenpå din negl. Dette forstærker neglen. Dog skal det først i UV-lys, da det ellers ikke hærder. Det fantastiske ved dette er, at det dermed er muligt at arbejde med lakken og rette den til, inden den hærder.

Gellak kan lægges på alle typer af negle, da det i bund og grund blot er en meget stærk og holdbar neglelak. Den holder i op til 3 uger, hvis du ikke udsætter det for alt for meget husligt arbejde. Dog er det generelt meget holdbart – og så ser det flot ud, uanset om du har kunstige lange negle eller naturligt korte negle.

Gele negle minder på mange måder om shellac. Men det er meget mere modstandsdygtigt og kan også lægges i et tykkere lag. Du får derfor også en mere modstandsdygtig negl, hvis du vælger at bruge det.

Akryl

Akrylnegle er meget stærkere end dine egne negle. Faktisk hele otte gange mere! Akryl negle er kendetegnet ved, at der blandes et pulver med væske på en pensel, som så herefter smøres ud på neglen. Dette giver en form og en mulighed for at lave lidt længere negle, end hvad du måske har. Med et akryl sæt kan du således lave alt lige fra spidse og firkantede negle til mangelformede negle.

Et neglesæt akryl bruger ikke et UV-lys for at hærde. Det begynder nemlig at hærde, så snart det er lagt på neglen. Dog tager det op til 24 timer, før akryl er helt hærdet. Derfor skal du ikke gøre rent eller lave for mange praktiske opgaver det første døgn efter, du har fået dem lavet.

Produkterne i vores test er ikke akryl startsæt men er i stedet baseret på gel, gellak og shellac.

Gellak/Shellac

Shellac eller gellak er en blanding af holdbarheden fra gele og den almindelige neglelak. Shellac er et beskyttet varemærke, der tilhører firmaet CND. Det lægges af en negletekniker, der påfører det som en almindelig lak og herefter lader det hærde under en UV-lampe. Shellac kan derfor ikke lufttørre men skal hærdes, hvilket giver en rigtig god holdbarhed.

Det er ikke lige så tykt som gele. Så er du ikke til et tykt lag af lak, er gellak eller shellak et rigtig godt alternativ, som også holder cirka 2 uger.

Hvad indeholder et startsæt?

Det fantastiske ved et negle sæt er, at det indeholder alle de ting, du har brug for at kunne lave flotte negle. Du behøver derfor ikke ud at finde en masse andre ting ved siden af for at kunne komme i gang med at lave de flotteste negle.

Et startsæt indeholder således:

 • LED-/UV-lampe til at hærde lakken.
 • Gellak fjerner, der er baseret på acetone.
 • Base coat, der beskytter neglen mod misfarvning og forlænger holdbarheden på gellakken.
 • Top coat, der giver et flot og beskyttende resultat.
 • Neglebåndsskubber til at skubbe overskydende neglebånd væk (giver et flottere resultat).
 • Neglefil til at skabe en flot form på neglene.
 • Neglebuffer til at slibe neglene inden lakken.
 • Negleklips til at holde på alkohol servietter på neglene, når du gerne vil fjerne lakken.
 • Alkohol servietter.
 • Fnugfri wipes til at affedte neglene med, når top coat er påført.
 • Primer til at klargøre neglene.
 • Neglepensler til at påføre gellak med.

Der kan naturligvis være forskel på, hvor meget der følger med fra startpakke til startpakke. Men grundlæggende indeholder de det samme og giver dig mulighed for at lave de flotteste og lækreste negle.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg Shellac af neglene?

Shellac bør som udgangspunkt altid fjernes ved en negletekniker. Har du ikke tiden til det, skal du bruge følgende ingredienser:

 • Acetone
 • Vat/vatrondeller
 • Sølvpapir
 • Rosenpind
 1. Væd vattet med acetone og sæt det fast på din negl. Herefter skal neglen pakkes ind i sølvpapir. Det gøres på alle fingrene (start med den ene hånd).
 2. Lad det virke i 15-20 minutter.
 3. Fjern sølvpapir og vat på én negl ad gangen og skub meget forsigtigt til shellac med rosenpinden. Du må endeligt ikke gøre det med vold, da det skader dine negle.

Kan man hærde almindelig lak i en LED / UV lampe?

Almindelig neglelak er lavet til at tørre ved hjælp af luften. Det indeholder ikke polymer, som er årsagen til, at gel negle skal tørre under en LED-lampe. Du får derfor ikke nogen effekt ud af at lade almindelig neglelak tørre under en LED-/UV-lampe.

Er det svært at lave gellak negle selv?

Langt de fleste vælger at få lavet gellak negle på en neglesalon, fordi en uddannet negletekniker kan udføre det. Vil du dog gerne spare penge, kan du også godt gøre det selv. De første gange bliver dog nok bare ikke lige så flot som på salonen – medmindre du er meget ferm til neglelak og gellak. Med lidt øvelse kan du sagtens få nogle flotte negle. Det kræver blot, at du vælger det rette og det bedste neglesæt, så de rent faktisk holder stort set lige så godt som dem lavet hos neglesalonen.

Om Julie Laursen:

Jeg har i længere tid skrevet om alt inden for skønhed og hudpleje, og bruger til hverdag også flere forskellige produkter til at pleje huden selv. Nu er jeg fast skribent her på Danish Bodycare, og bruger mange timer på at researche, så jeg kan skrive de bedste artikler til dig.