Tests

Bedste magnetiske øjenvipper: 8 magnetiske vipper til et naturligt look

Drømmer du om længere vipper? Og kunne du godt tænke dig at få det, uden at skulle gøre for meget for det? Så er magnetiske øjenvipper vejen at gå. Vil du gerne finde de bedste? Så er det netop, hvad du får muligheden for her!

skrevet af Julie M. Laursen

magnetiske øjenvipper

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Øjenvipper er en stor del af trækkene i ansigtet. De rammer øjnene ind og giver et dragende look.

Derfor er det fuldt forståeligt, hvis du drømmer om længere eller mere fyldige øjenvipper.

Kan du heller ikke finde ud af at bruge kunstige vipper? Eller synes du bare, de er lidt for bøvlede at tage på?

Så er det netop her, magnetiske øjenvipper giver god mening og kommer ind i billedet. For er der noget, de er, så er det nemme at påføre. Hvad bedre er, at de ikke kræver lim at tage på.

Vi dykker ned i de bedste magnetiske øjenvipper, der er på markedet. Vi fortæller dig desuden alt, der er at vide om de fantastiske “falske vipper”.

Bedste magnetiske øjenvipper

Vil du gerne se, hvad der er af mulighed for med magnetiske øjenvipper? Men skal det helst også gerne være de bedste mulige?

Så er det godt, du er landet her hos os, da vi selv er af den overbevisning, at kun det bedste er godt nok – for så holder de længere og ser også pænere ud, når du bruger dem.

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown - Marilyn Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown – Marilyn Lashes magnetiske øjenvipper

Vil du gerne have øjenvipper med næsten usynlige magneter? Det er, hvad du får med Marilyn.

Marilyn Lashes er et sæt syntetiske vipper, der er udviklet med nærmest usynlige vipper. De skal bruges sammen med den eyeliner, der udviklet til brugen af dem. De er derfor øjenvipper, der skal sættes på med en magnetisk liner.

Vipperne er fine og volumniøse. Du får flotte vipper på et øjeblik og kan genbruge dem helt op til 30 gange, hvis du er god til at rense dem.

Du kan bruge dem, uanset om du er erfaren eller nybegynder.

Gode egenskaber

 • De skal sættes på sammen med en magnetisk eyeliner
 • De er fyldige
 • De kan genbruges mange gange
Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Fairy Lashes magnetiske vipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes – Fairy Lashes magnetiske vipper

Er kunstige vipper og eyeliner lige sagen? Så bliver du glad for disse vipper.

Lantz Party magnetiske vipper er lavet til fest. Det er et sæt syntetiske vipper, der er udviklet med små og nærmest usynlige magneter. De skal bruges sammen med den særlige eyeliner, der er udviklet til. Formlen er også magnetisk og får vipperne til at sidde perfekt.

På ganske få øjeblikke får du langt mere fyldige øjenvipper. Det kan du få helt op til 30 gange, da de kan genbruges om og om igen, så længe du blot sørger for at rense dem og lægge dem tilbage i den medfølgende æske.

Gode egenskaber

 • Der sidder 5 magneter på
 • De er med meget fine syntetiske fibre
 • De skal sættes på med en eyeliner
Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper

Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper

Magnetisk øjenvipper, der er genanvendelige og nemme at tage på er, hvad du får med Ardel Magnetic Liner.

Kunstige vipper på et øjeblik. Helt uden brug af lim. Så nemt er det med Ardell magnetiske øjenvipper. De er baseret på at skulle sættes på med en eyeliner. Denne er lavet på en højpigmenteret og magnetisk gelformel, der giver en skarp og vandfast linje. Altså bliver dine vipper på hele dagen lang.

Det er vipper, der er oplagt til dig, som gerne vil gå efter så naturligt et look som overhovedet muligt. Leder du efter nogle Matas øjenvipper, er disse et godt bud (de fås i Matas).

Gode egenskaber

 • De kan genanvendes
 • De er lavet med nærmest usynlige magneter
 • De komplimenterer dine egne vipper på en naturlig måde
Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit magnetiske øjenvipper

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit magnetiske øjenvipper

Nemme, enkle og flotte. Kiss øjenvipper med magneter er nogle smukke og smarte vipper, der nemt og hurtigt kan sættes på dine naturlige vipper.

Med 5 meget små magneter er det nemt at sætte Kiss Magnetic øjenvipper på. De holder desuden hele dagen takket være den stærke og holdbare magnetiske eyeliner, der også skal bruges sammen med. Vipperne er lavet til at kunne bruges op til flere gange.

Fordi vipperne er så tynde, ser de meget naturlige ud, når de er på.

Gode egenskaber

 • De giver længere vipper
 • Skal bruges med en eyeliner
 • De er sorte
Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown - Glam Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown – Glam Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz er på banen igen. Denne gang blot med magnetiske vipper i brun.

Er du mere til brune vipper? Så prøv dig gerne frem med disse smukke magnetiske vipper fra Lantz, der er udviklet med små magneter. De skal bruges sammen med en eyeliner. Så kan du godt lide at kombinere flotte vipper med en pæn eyeliner, er det et godt match.

Brune vipper er særligt gode for dig, der har en lys hud. Den brune farve virker ikke lige så hård.

Gode egenskaber

 • De er brune
 • De er udviklet med små, fine hår
 • De kan genbruges
Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes Brown - Lady Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes Brown – Lady Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz magnetiske vipper i brun er ekstra volumniøse og giver et dragende look.

Går du efter vipper, der kan give dig et festligt look? Men er du ikke til sorte vipper? Så prøv disse fra Lantz, der er udviklet med små magneter på og en eyeliner, der er stærk nok til at holde dem fast på vippekanten.

Vipperne er fine og lange, hvilket giver et meget mere fyldigt og naturligt look, når du tager dem på vippekanten på dine naturlige vipper. Eyelineren skaber en vandfast linje og kan holde sig pæn og frisk i op til 12 timer.

Gode egenskaber

 • Vipperne er brune
 • De kan genbruges op til 30 gange
 • De giver et naturligt look

Hvad er magnetiske øjenvipper?

Magnetiske øjenvipper er i bund og grund en stribe af hår, der enten er naturlige eller kunstige. Der findes flere forskellige typer af magnetiske øjenvipper, der enten holder sig fast ved at klæbe til hinanden med dobbelt vipper med magneter eller med en eyeliner.

Det giver dig mulighed for to forskellige look.

Magnetiske øjenvipper (dobbelt vipper)

Vil du gerne være fri for at skulle bruge en magnetisk eyeliner, kan du gøre brug af den type af øjenvipper, der skal fæstnes på hver side af dine vipper. Vipperne har et sted mellem 3 og 5 små usynlige magneter, der sidder på vippebåndet. Det er disse magneter, der sørger for, at vipperne sidder fast. Det kan de, fordi vipperne kommer i to dele, der skal lægges på begge sider af dine egne vipper. Her vil de lukke sig sammen som en sandwich.

Magnetiske øjenvipper er derfor så at sige en god måde at få egne øjenvipper til at se mere fyldige ud uden brug af lim. De er derfor nemmere at tage på og er også sundere og bedre i det lange løb for dine vipper.

Magnetiske vipper med magnetisk eyeliner

Nogle er lavet til at blive påført sammen med en magnetisk eyeliner. Det er en nem og god måde at få både eyeliner og længere øjenvipper i ét. De små magneter, der sidder langs med vippebåndet på de kunstige vipper, vil fæstne sig til eyelineren og dermed sidde fast.

Sådan sætter du magnetiske øjenvipper på

Det er heldigvis ikke svært at sætte magnetiske vipper på. Det kræver naturligvis lidt øvelse som med alt andet. Der er naturligvis også forskel på, om du ønsker at gøre brug af magnetiske vipper (dobbelt vipper) eller dem med eyeliner. Vi giver en guide til begge dele.

For begge typer af magnetiske vipper er det vigtigt, at du først og fremmest måler dem på dine egne vipper først. For du skal med al sandsynlighed korte de kunstige øjenvipper ned, så de passer til den længde, dine naturlige øjenvipper har. Det giver i hvert fald et naturligt look. Bøj også gerne vipperne lidt, så de bliver nemmere at tilpasse din øjenform.

Magnetiske øjenvipper:

For at sætte dine magnetiske vipper på, skal du bruge følgende remedier:

 • Pincet
 • Øjenvippebukker 
 • Mascara
 • Magnetiske vipper
 • Spejl

Inden du sætter de magnetiske vipper på, skal du starte med at lægge et tyndt lag af mascara. Det er ikke nemt at gøre efterfølgende og er heller ikke godt for de magnetiske øjenvipper.

 1. Find ud af hvad der er overside og underside.
 2. Find et spejl frem og kig i det, mens du påfører vipperne.
 3. Brug gerne en pincet til at lægge den magnetiske vippe på den øvre vippekant. Du skal helst gerne starte ved øjenkrogen, så du får et naturligt look.
 4. Når vippen ligger godt, skal du løfte let op i dit øjenlåg, så du kan lægge den nederste magnetiske vippe på undersiden af dine naturlige øjenvipper. Altså så de klapper sammen som en “sandwich”.

Falske vipper med magnet og eyeliner:

Du skal bruge følgende:

 • Magnetisk eyeliner
 • Pincet
 • Øjenvippebukker 
 • Mascara
 • Magnetiske vipper
 • Spejl

Som ved de dobbeltklæbende vipper skal du også her starte med at påføre mascara på dine egne vipper for det bedste resultat.

Herefter skal du gøre følgende:

 1. Påfør den magnetiske eyeliner. Den skal være magnetisk, ellers virker det ikke. Læg den som du ellers ville lægge den blot med en lidt federe streg, så magneterne i vipperne bedre kan hænge ved. Husk at komme helt ud til enden af din vippekant.
 2. Lad den magnetiske eyeliner sidde i omkring 15 sekunder. Den skal helst ikke nå at tørre helt men heller ikke være så våd, at den smatter ud, når du påfører vipperne.
 3. Brug dit spejl til at gøre det nemmere at påføre vipperne.
 4. Find dit pincet frem og sæt den magnetiske vippe på den øverste vippekant. Husk at starte i øjenkrogen og dup den så stille og roligt fast.

Om du benytter øjenvipper med dobbeltklæbende magneter eller vælger at gøre brug af den magnetiske eyeliner, er det ret nemt og enkelt.

Sådan fjerner du magnetiske vipper

Det er meget nemmere at fjerne magnetiske vipper, end det er at fjerne falske øjenvipper, der er sat på med lim. Fordi det er med magnet, kan du bare trække øjenvipperne af vippekanten. Det gør det nemt til hverdagsbrug, fordi det netop ikke tager lang tid hverken at sætte på eller fjerne magnet vipper. Er der noget mascara eller eyeliner på dem, kan du rense dem med en særlig vippeshampoo.

Fordele ved magnetiske øjenvipper

Vil du gerne lige være helt sikker i dit valg, inden du kaster dig ud i at købe nogle kunstige vipper med magneter? Det forstår vi godt.

Du får følgende fordele ved at bruge magnetiske øjenvipper:

 • Du slipper for kunstige vipper med lim. Det er bedre for dine naturlige øjenvipper.
 • De tager kun et øjeblik at tage på.
 • Vipperne kan bruges om og om igen.
 • Du slider ikke lige så hårdt på dine naturlige vipper.

Det er dejligt at have fyldige vipper. Men endnu bedre er det, når de er nemme at påføre. Magnetiske øjenvipper er blevet ret populære meget hurtigt – særligt fordi de er noget nemmere at tage på end traditionelle falske øjenvipper.

Ulemper ved magnetiske øjenvipper

Der er naturligvis også nogle ulemper ved at gøre brug af magnetiske øjenvipper, som du er nødt til at overveje for at være sikker på, at det er det rette valg for dig.

Der er følgende ulemper:

 • Magneterne i vipperne kan føles tunge for øjenlågene. Det er en tilvænningssag.
 • De kan være lidt svære at trimme.
 • Hvis du vælger vipper, der skal påføres med eyeliner, kan det godt tage lidt øvelse for at få det til at se pænt ud.

Ulemperne opvejer dog for det meste fordelene for de fleste.

Alternativer til magnetiske øjenvipper

Er du ikke helt sikker på, om magnetiske øjenvipper er noget for dig? Så er der også nogle alternativer, som du kan dykke ned i sammen med os.

Kunstige vipper

Ønsker du ikke at bruge magnetiske vipper, kan du i stedet vælge at gøre brug af kunstige øjenvipper, der skal sættes på med lim. De er stadig de mest anvendte på markedet, da det længe har været den eneste form for kunstige øjenvipper, der har været på markedet.

Mascara

Ønsker du slet ikke at bruge kunstige øjenvipper, kan du også i stedet gå efter den bedste mulige mascara. Dette er også en god måde at få vipperne til at synes længere.

Øjenvippeserum

Er du ikke til kunstige øjenvipper, men vil du gerne have mere fyldige vipper, kan du med fordel bruge en øjenvippeserum. Denne er lavet på en formel, der er baseret på vitaminer, der er ment til at kunne forlænge vækstfasen og ikke mindst give dem et bedre udgangspunkt for at vokse ud med mere fylde.

Eyelash extentions

Der er også et alternativ til de lange vipper. Dette er eyelash extensions, som bliver sat på med en lim, der kan holde i flere uger. Altså behøver du ikke vente på, at dine vipper gror sig mere fyldige eller hver dag at skulle tage falske øjenvipper på med eller uden usynlige magneter.

Det tager omkring 2 timer at få sat vipperne på, da de bliver sat på én efter én på vippekanten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke magnetiske øjenvipper er bedst i test?

Går du efter magnetiske vipper bedst i test, skal du gå efter dem, der passer til det look, du gerne vil have. Skal det være så naturligt som muligt? Skal det være fyldigt og festligt? Skal vipperne være brune eller sorte? Skal det være med eyeliner eller uden? Gør dig disse overvejelser, for så finder du nemt de bedste magnetiske øjenvipper.

Er magnetiske vipper gode?

De er gode, hvis du ikke er så vild med kunstige øjenvipper i traditionel forstand, der skal påføres med lim. De er en god måde stadig at kunne bruge kunstige vipper på, selvom du ikke er god til at sætte kunstige vipper på eller ikke bryder dig om at skulle bruge lim.

Hvordan renser man magnetiske vipper?

Du kan få en helt særlig vippeshampoo til brug til magnetiske øjenvipper. Denne er god at bruge, hvis du ønsker så lang en levetid som overhovedet muligt på dine magnet vipper.

Hvordan virker magnetiske øjenvipper?

Magnetiske øjenvipper virker ved hjælp af magnetisme. Der er påført nogle små magneter i vippekanten, som gør det muligt for dem at fæstne til hinanden. De vil føles lidt tungere at have på – men det vænner du dig hurtigt til. Magnet vipper er behagelige at have på og falder ikke af, da magnetismen sørger for, at de holder sig på plads.

Kan man bruge mascara på magnetiske vipper?

Du kan i princippet godt bruge mascara på kunstige øjenvipper med magnet. Men de har ikke særligt godt af det. Derfor er det bedst, hvis du påfører mascara på dine naturlige vipper, inden du sætter dine magnet øjenvipper på.

Kan man bukke magnetiske vipper?

Ja, det kan du godt. Det er dog noget, du helst ikke bør. For øjenvipperne har ikke godt af at blive bukket i længden. Det forkorter derfor deres levetid.

Om Julie Laursen:

Jeg har i længere tid skrevet om alt inden for skønhed og hudpleje, og bruger til hverdag også flere forskellige produkter til at pleje huden selv. Nu er jeg fast skribent her på Danish Bodycare, og bruger mange timer på at researche, så jeg kan skrive de bedste artikler til dig.