Tests

Bedste concealer (TEST): Se de bedste concealere på markedet

En god concealer er et must have i din makeupsamling, og bør altid være med på farten, så du kan friske dit look op uanset, hvor du er. Uanset om du er storbruger af concealer eller blot kan lide at dække lidt i ny og næ, når behovet opstår, så kan en concealer virkelig gøre underværker for din hud. Den bedste concealer klumper aldrig, passer til din hud og sørger for, at du altid er dækket godt ind.

skrevet af Julie M. Laursen

bedste concealer

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Vi har udført tests på en række forskellige concealere og udvalgt seks, som vi mener, er blandt de bedste. Her kan du finde en concealer til enhver smag og finde frem til den concealer, som netop passer til dig. Desuden kan du finde concealere i forskellige prisklasser, fordi makeup skal være for alle, og fordi skønhed ikke behøver være dyrt.

Slutteligt vil du kunne læse lidt om, hvad en concealer er, og hvorfor en concealer for mange er et fast produkt i deres makeupsamling og i den daglige rutine. Desuden kan du blive klogere på de forskellige typer af concealere, der findes og hvordan man opnår det mest optimale resultat.

Concealer test

I denne test tager vi fat i de produkter, der både er populære, har gode brugeranmeldelser og er fra mærker, der har forstand på sammensætning af gode produkter.

De følgende produkter er kvalificeret til bedste concealer:

Maybelline Fit Me Concealer

1. Maybelline Fit Me

Maybelline Fit Me concealer er en klassiker og populær blandt mange. Her får du en concealer, som dækker mange behov til en fuldstændig fordelagtig pris. Denne concealer er særligt god til de lyse toner og er nem at påføre.

Er du på udkig efter en god allround lys concealer, så er Maybelline Fit Me et godt valg. Maybelline er kendt for at være et af de mere budgetvenlige makeup brands, som stadig laver kvalitet og har et bredt udvalg. Særligt deres concealere og foundations er populære, og det kan vi godt forstå.

Concealeren er uden olie og voks, hvilket mindsker, at concealeren klumper og smuldre på din hud. På den måde får du et lækkert mat og glat finish, som giver et jævnt og ensartet look. Denne concealer kommer i et klassisk design med en blød applikator, der gør det nemt at dække eventuelle mørke rander og urenheder. Maybelline Fit Me kan bruges både over og under foundation, direkte på huden, de steder, hvor du ønsker at dække.

 • Uden olie og voks
 • Pænt finish
 • Ekstra lys
 • Blender nemt
Rimmel Lasting Radiance Concealer

2. Rimmel Lasting Radiance Concealer

Rimmel Lasting Radiance Concealer er concealeren til dig, som vil have høj dækkeevne, samtidig med en sund og frisk hud omkring øjnene. Med aktive ingredienser, der plejer huden, og lysreflekterende ingredienser opnår du et smukt resultat.

Rimmel Lasting Radiance Concealer er endnu et budgetvenligt valg, som hjælper dig med at dække mørke rande og samtidig opnå et glat udtryk. Denne concealer indeholder illuminerende produkter, som gør, at lyset reflekteres. Dette efterlader huden med en ensartet teint og en fornyet glød, som er målet. På den måde dækker den nemt mørke rander, urenheder, rødme og pigmentfejl dér, hvor behovet opstår. Den er let cremet, har en god konsistens og dækker nemt.

Indholdet af peptider og vitaminer gør, at du samtidig med en fejlfri finish også plejer din hud og sørger for, at den er sund og frisk, så du kan bevare et ungdommeligt udseende. Det anbefales at kombinere Rimmel Lasting Radiance Concealer med Lasting Rediance Foundation og Lasting Radiance Powder for at opnå et smukt dewy look.

 • Let flydende
 • Blender nemt
 • Fuld dækkeevne
 • Illuminerende effekt
 • Indeholder peptider og vitaminer
Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer

3. Lancôme Effacernes Long-Lasting Concealer

Lancôme Effacernes Long-Lasting Concealer er et optimalt valg af concealer for dig, der ønsker en langtidsholdbar virkning, der samtidig beskytter mod solens stråler. Med denne concealer får du medium dækkeevne for et naturligt, men effektivt look.

Lancôme Effacernes Long-Lasting Concealer er endnu en prisvenlig concealer med super dækning. Denne concealer er en mellem dækkende concealer, der dækker effektivt mørke rander under øjnene, stress og træthedstegn, samt fine linjer. Concealeren kommer i en tube, der gør det nemt for dig at dosere den ønskede mængde uden at skulle spilde overskydende produkt.

Concealeren efterlader din hud i en ensartet tone og med et fejlfrit resultat. Med en solfaktor på 30, sikrer du dig, at du i det daglige beskytter din sarte hud mod solens skadelige stråler uden at skulle bekymre dig om mørke rander og uønskede spots i ansigtet. Denne concealer er desuden vandfast, som gør den utrolig langtidsholdbar. Her kan du påføre concealeren, når det er nødvendigt og trygt begive dig ud på gøremål uden at bekymre dig om dækning resten af dagen. Anvendes under foundation og afsluttes med pudder for et ekstra langtidsholdbart resultat.

 • Dækker effektivt mørke rande
 • Solfaktor 30
 • Vandfast
 • Medium dækkeevne
L'Oréal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer

4. L’Oreal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer

L’Oreal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer er concealeren til dig, som ønsker en ultimativ høj dækkeevne. Denne concealer er et must-have i makeup-pungen og kan både anvendes som concealer, foundation og til contouring.

Concealeren er til dig, som vil have et alt-i-en produkt. Denne concealer kommer med en stor applikator, der gør den let at påføre. Denne concealer har en formel, som gør det muligt både at benytte concealeren, som en concealer til at dække eventuelle urenheder og mørke rande under øjnene, men også som foundation og til counturing. Concealeren kommer i mange forskellige toner, så du kan vælge den, som passer perfekt til din farve.

Her får du altså en concealer, som har en utrolig effektiv dækkeevne, og som kan opfylde flere forskellige funktioner i din makeup-rutine. På den måde sparer du dig selv for også at skulle investere i foundation- og counturingprodukter, da du får det hele med i denne ene concealer. Desuden er concealeren cremet, der dækker mørke rande og efterlader dit ansigt med smuk og fejlfri hud.

 • Ekstra høj dækkeevne
 • Dækker effektivt alle mørke rande
 • Let og silkeblød konsistens
 • Nem at påføre med stor applikator
Nyx Concealer Wand

5. Nyx Concealer Wand

Nyx Concealer Wand er designet med en helt særlig formel, der gør, at din hud ser fantastisk ud i alle slags lys. Denne concealer er let at påføre med wand applikatoren og et populært makeupprodukt hos mange forhandlere.

Denne lysreflekterende concealer er en favorit bland Nyx’ produkter, og vi kan godt forstå hvorfor. Med dens særlige studio-teknologi er den både cremet og silkeblød på huden, samtidig med at den sikrer, at du ser godt ud i alle slags lys. Blandt farverne på denne concealer kan du også vælge farvekorrigerende concealere, der kan rette op på rødme, mørke rande under øjnene samt gullige områder på huden. Denne concealer har en medium til fuld dækkeevne alt efter, hvor meget dækning du foretrækker, og skjuler urenheder, skønhedsfejl og ujævn hud.

Konsistensen er flydende og cremet, som gør, at den er nem at arbejde med. Desuden er den langtidsholdbar og bliver, hvor du lægger den, så du ikke skal bekymre dig om din hud resten af dagen. Kan anvendes både under og over foundation og kan kombineres med pudder for et ekstra holdbart resultat.

 • Medium til fuld dækning
 • Cremet konsistens
 • Applikator til at påføre nemt
 • Langtidsholdbar
 • Lysreflekterende
YSL All Hours Concealer

6. YSL All Hours Concealer

YSL All Hours Concealer er concealeren til dig, der vil have en høj dækkeevne i lang tid. Denne fuldt dækkende concealer reklamerer med at holde i op til 16 timer og efterlader huden med et mat finish uden klumper og krakkeleringer.

YSL All Hours Concealeren er en flydende concealer, som er effektiv til at dække mørke rande, pigmentfejl, alderspletter og rødme. Her får du en concealer, som lægger sig pænt og glat på huden, uden at danne klumper og se unaturlig ud. Den har en fuld dækning i op til 16 timer og sørger for, at du kan have smuk hud hele dagen. Desuden er den velegnet til alle slags hudtyper og efterlader en smukt mat finish, så din hud ikke ser fedtet og olieret ud.

Denne concealer kommer med en indbygget applikator, der sikrer dig en nem påførsel og et vellykket resultat. Påfør med applikator på de ønskede områder og dub efter med en pensel, finger eller en svamp. Kan bruges både under og over foundation og sættes med pudder for et ekstra holdbart look.

 • Fuld dækning i op til 16 timer
 • Cremet, flydende og fløjlsblød konsistens
 • Lægger sig jævnt og pænt på huden
 • Mat finish

Før du køber en concealer

Gode concealere er et must-have for mange mennesker, men det kan også være svært at finde den, som virkelig fungerer helt perfekt til dig. Mange kender nok den følelse af, at man har alt for meget makeup, som man ikke bruger og ikke rigtig er glad for.

Processen med at finde produkter, der virkelig fungerer, er som udgangspunkt, at man må prøve sig frem. Det bedste for én er ikke nødvendigvis det bedste for en anden. Men der er lidt grundviden, som er godt at vide inden, så du ikke går helt forkert i byen, når du køber concealer. Blandt vores test finder du en række oplagte produkter, som er nogle af de mest populære på markedet.

Concealer type

Hvilken type concealer, der er den bedste, er en smagssag for rigtig mange. Overordnet set handler det om, hvilken konsistens man kan lide at sin concealer har. Læs her om de forskellige typer concealere.

Flydende concealer

Flydende concealer er, som navnet antyder, en concealer, hvis konsistens er flydende. Denne concealer vil være nem at smøre ud på huden og have lidt længere tørretid. Til tider er en flydende concealer lidt mindre dækkende end de concealere med en tykkere formel. Men en flydende concealer kan både være meget tynd og mere cremede. Ofte kommer de flydende concealere i en lille tube med eller uden applikator.

Creme

En cremet concealer er som udgangspunkt bare en flydende concealer, men med lidt mere fylde. Her får du en lidt tykkere formel, som vil føles mere som en creme på huden. Nogle synes, at denne formel virker for fed, mens andre er vilde med den cremede fornemmelse. Cremede concealere har en tendens til at dække bedre, end dem som er tyndtflydende.

Dækstift

Dækstift er en af de mindre populære former for concealer. Ofte er denne formel meget tyk, utrolig dækkende og kan virke ret intens. Denne formel er dog rigtig effektiv til stærkt udsatte områder og kan dække selv de mest ramte plamager.

Blyant

Concealer på blyantform er super smart at tage med på farten. Den er som dækstiften ret intens og har en meget dækkende formel. Nogle vil synes, at disse typer er for fede, men har man behov for at dække udsatte områder eller godt kan lide en tykkere formel, er disse super gode.

Hudtoner

Det mest elementære, man skal overveje, når man køber concealer, er hudtone, og hvilken hudtype man har. Når du først skal vælge din farve, er det som udgangspunkt vigtigt at vælge, hvor lys og hvor mørk din concealer skal være. En concealer skal hellere være lidt lysere end lidt for mørk. Den bedste måde er at teste farverne direkte på dit ansigt og ikke på hånden, da din hud på hånden vil være mørkere end den i ansigtet. Når du har afgjort din tone, skal du udvælge undertonen.

Det er desuden også relevant at matche din concealer i forhold til din hudtype, og der findes en concealer til alle typer af hudtyper. Ofte vil du kun skulle være opmærksom på særlige egenskaber, hvis du har en hudtype, som er yderst besværlig. De fleste concealere er velegnet til alle hudtyper.

Undertoner

Nu tænker du måske, hvad søren er undertoner? Det er nemlig ikke kun vigtigt at finde den farve, som passer bedst til din hudtone, du får nemlig det bedste resultat, når du vælger en concealer med en undertone, der passer bedst sammen med din hudtone.

Der findes tre forskellige undertoner, nemlig kold, varm og neutral, som er midt i mellem. Den varme undertone skal have en mere gullig concealer. Den kolde undertone har rosa nuancer og skal have en concealer med en mere rosa undertone. Den neutrale er et miks og skal have en blanding af de to. Du kan estimere din undertone ud fra dine blodårer. Syner de grønlige, er du varm, syner de blålige, er du kold, og syner de blå-grønne, er du neutral.

Dækkeevne

Concealerens dækkeevne er et andet spørgsmål, du bør tage stilling til. Dækkeevnen er et udtryk for, hvor kraftigt concealeren dækker din hud. Det er en smagssag for folk, hvor høj en dækkeevne de er interesserede i.

Der findes overordnet set tre grader af dækkeevne. Der findes høj, medium og lav. De fleste mærker kan bygges op i lag, hvis man f.eks. har en medium, som man gerne vil have til at dække mere og omvendt kan man tage en tyndere lag på, hvis man vil have et lettere udtryk. Dækkeevnen afhænger af, hvor voldsomme dine urenheder, mørke rande og skønhedsfejl er, og hvor mat et udtryk du vil have.

Hvordan lægger man concealer?

Det er super nemt og enkelt at lægge concealer. Som udgangspunkt er concealer beregnet til at dække i området omkring øjnene og lægges ofte i dette område. Men man kan også anvende concealer dér, hvor man har urenheder, pigmentfejl eller plot ønsker ekstra dækning.

Hvad bruger man til at lægge concealer?

Når man lægger concealer, kan man bruge lidt forskellige redskaber for at opnå forskellige resultater. Desuden er det forskelligt fra person til person, hvad de bedst kan lide at anvende. Det anbefales enten at bruge applikatoren som medfølger, en svamp eller en pensel. Nogle foretrækker at bruge fingrene, men sørg for, at dine fingre er rene, så du ikke får tilført bakterier til din i forvejen sarte hud i ansigtet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er concealer?

Concealer er egentlig bare en tykkere foundation, som har en mere intens formel der dækker mere. Man kan bruge concealer i hele sit ansigt, men bruges ofte blot i på huden rundt om øjnene, og på de områder hvor man har brug for ekstra dækning.

Hvad er den bedste concealer til mørke rander?

I vores test har vi udvalgt 6 forskellige produkter som vi mener er super gode til at skjule mørke rander. Den bedste concealer for dig med mørke rander, er den som passer bedst til din hudfarve, hudtone, hudtype og din undertone. Det bedste er at prøve sig frem og se hvilken der giver det bedste resultat.

Hvad er en god concealer?

For at opsummere, så er en rigtig effektiv concealer, en concealer som opfylder alle din krav. Den skal passe til dine dækningsbehov, din hudtype, din tone, din undertone og din farve. Så skal du synes den er god at arbejde med, og føles rar på huden. Så ved du at du har fundet en god makeup concealer.

Om Julie Laursen:

Jeg har i længere tid skrevet om alt inden for skønhed og hudpleje, og bruger til hverdag også flere forskellige produkter til at pleje huden selv. Nu er jeg fast skribent her på Danish Bodycare, og bruger mange timer på at researche, så jeg kan skrive de bedste artikler til dig.