Tests

Bedste neglepleje produkter og hvordan du skal bruge dem

Vil du gerne have flotte hænder og negle? Men mangler du nogle gode produkter for at nå dertil? Neglene er vigtige at pleje, da du bruger dem hver eneste dag. Du bemærker det måske ikke, men du bruger dem til rigtig mange ting. Du kan læse mere om de bedste negleplejeprodukter, og hvordan du skal bruge dem lige her.

skrevet af Julie M. Laursen

neglepleje

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Er flere af neglene flosset eller knækket igen? Eller er du bare lidt træt af, at de ser ud eller føles, som de gør?

Det kan du hurtigt gøre noget ved med nogle gode negleplejeprodukter.

Dine negle er meget hurtige til at tage imod plejende produkter og behandling, når først du sætter i gang med det. Det gør de især, fordi de vokser meget hurtigt.

Men hvad bør du bruge til dine negle? Og hvilke produkter er bedst? Det går vi i dybden med herunder, hvor vi har fundet frem til de 5 bedste negleplejeprodukter.

Er du klar til at gøre noget godt for neglene og dine neglebånd? Så læs med videre!

Bedste neglepleje produkter

Vil du gerne det bedste for dine negle? Og vil du gerne have det fulde overblik over de bedste produkter til neglene? Det er præcis, hvad du får her. For vi har ledt nettet tyndt for negleprodukter. Vi har valgt de bedste ud, så du får et rigtig godt udgangspunkt for at pleje dine negle og komme mange negleproblemer i forkøbet.

Det drejer sig om følgende produkter:

Er du nysgerrig på, hvad produkterne kan og skal bruges til og for? Så læs med videre sammen med os, hvor vi går i dybden med hvert enkelt produkt. Vi håber, det er en stor hjælp for dig til at gøre det bedste for neglene.

De kan ikke forebygge alle negleproblemer – men de kan være en stor hjælp til den generelle pleje af dem i hverdagen.

CND Solaroil Nail Care

Negleolie: CND Solaroil Nail Care

Er du på jagt efter en rigtig god neglebåndsolie? Med genopbyggende vitamin og plejende olier er denne en sikker vej til stærkere negle.

CND Solaroil er ikke som negleolie er flest. For det er en olie, der er meget prisbelønnet og eksklusiv. Det er en negleolie, der indeholder blødgørende risklidolie, plejende jojobaolie og ikke mindst E-vitamin, der virker genopbyggende.

Er du god til at bruge den hver dag, trænger næringsstofferne ind under neglene og huden. Det giver på sigt sunde og stærke negle. Det har også en stor gavnlig effekt på neglebånd.

CND olie skal påføres på samme måde som neglelak.

Gode egenskaber

 • Den virker genopbyggende
 • Den opretholder fugtbalancen i neglene
 • Den gør neglene stærkere og forebygger, at neglene flosser
Herome Nail Hardena Extra Strong

Neglehærder: Herome Nail Hardena Extra Strong

Vil du gerne have stærkere negle lige nu og her? Med neglehærderen fra Herome er det, hvad du kan være heldig at få på bare 14 dage.

Har du bløde og svage negle? Så har du brug for en god neglehærder fra Herome. Produktet er ment til at stimulere neglevæksten og at binde hornpladerne sammen. Det betyder, at neglene ikke i samme grad knækker.

Når du bruger neglehærder, er det vigtigt, at du ikke bruger neglelak. Det gælder i samtlige 14-21 dage, du bruger det.

Gode egenskaber

 • Hærder bløde og svage negle
 • Giver stærkere negle på bare 14 dage
 • Det stimulerer væksten af neglene
CND Koala Buffer Neglefil

Neglefil: CND Koala Buffer Neglefil

Er du på udkig efter en god neglefil? Så prøv denne fra CND, der både kan forme og jævne neglene.

En neglefil er ikke bare en neglefil. Der er stor forskel på kvaliteten. Denne fra CND kommer i et blødt materiale med en fin og en hård side (henholdsvis 240 grit og 1200 grit). Om du har brug for at jævne neglene for en pænere overflade, eller du gerne vil forme dem, er begge dele muligt med filen.

Når du gerne vil file neglene, bør du først bruge den grove side. Når du er færdig, kan du finjustere med den fine side.

Gode egenskaber

 • Den er holdbar
 • Den har en fin og en grov side
 • Den kan forme og jævne
Mastas Striber Neglebåndsskubber

Neglebåndsskubber: Mastas Striber Neglebåndsskubber

Vil du gerne have pænere neglebånd? Så prøv neglebåndsskubberen fra Matas.

Kunne dine neglebånd og negle generelt godt trænge til lidt mere opmærksomhed? Og mangler du i den forbindelse en god neglebåndsskubber? Modellen fra Matas kan både bruges til at skubbe neglebåndene med samt til at rense neglene.

Den er god til den daglige pleje og rengøring af neglene såvel, som når du gerne vil lægge neglelak.

Gode egenskaber

 • Den er 2-i-1
 • Den kan rense negle
 • Den er god til at skubbe neglebånd med
VitaYummy Hair Nails Tilskud

Negletilskud: VitaYummy Hair Nails Tilskud

Mangler du et produkt, der styrker dine negle? Så prøv negletilskuddet fra VitaYummy, der indeholder essentielle vitaminer.

Vitamin A, B, C, D, E og mineralerne zink og jod. Det er, hvad du får ved at spise negletilskuddet fra VitaYummy. Det er essentielle vitaminer og mineraler, når det kommer til pleje og vedligehold af dine negle. Biotin er en stor del af ingredienslisten, da det bidrager til vedligeholde af neglene. Det samme gør zink.

Mange af ingredienserne gavner ikke kun dine negle. For de bidrager også til pleje og vedligehold af hår og hud.

Smagen kommer fra hindbær med naturlig farve fra gulerod og solbær.

Gode egenskaber

 • Det er fri for kunstige farve- og smagsstoffer
 • Det virker plejende på neglene
 • De smager godt og er nemme at spise med et måltid

Hvad er negle lavet af?

Negle består af det, der hedder keratin. Det er et protein, som dit hår og din hud også hovedsageligt er bygget op af. Negle er forhornede hudceller. De er stive, fordi de også indeholder en del svovl.

Men vidste du, at dine negle faktisk består af hele tre dele? Det er en negleplade, neglerod og neglelejet. Det førstenævnte er, som du nok har gættet, den synlige del af neglen. Altså er det den del, du kan røre ved. Negleroden er dækket af hud. Den er derfor ikke synlig. Men den er vigtig, da det er her, at neglen bliver dannet og vokser ud fra.

Under din negl ligger neglelejet. Det er, hvad neglen er bundet til.

Hvor meget vokser negle?

Synes du altid lige, at du har klippet negle?

Så er det fordi, at dine negle vokser med cirka 1 millimeter om ugen. Det er dog dine fingernegle, der gør det. For de vokser hurtigere end dine tånegle, der vokser cirka samme længde – de tager bare en måned om at gøre det. Altså vokser dine smukke negle på fingrene omtrent fire gange så hurtigt som dine tånegle.

Når du bliver ældre, vokser de langsommere. Der er dog ikke nogen forskel på, om du er mand eller kvinde. Neglene vokser stort set lige meget, uanset hvilket køn man har.

Hvad går neglepleje ud på?

Har du ikke rigtig gjort i neglepleje før? Og ved du derfor ikke helt, hvilken effekt det har på dine negle?

Så læs gerne med videre herunder, da vi giver dig tre gode grunde til, hvorfor du skal begynde at pleje dine negle noget mere. For det har nogle helt fantastiske fordele, som du med garanti bliver glad for.

Undgå flossede negle

Flossede negle er bare ikke særlig behageligt, praktisk eller flot. Flossede negle hænger fast i alt. Men det kan du undgå ved at begynde på neglepleje. Det er ikke alle negleproblemer det kan løse, men det kan give dig nogle negle, der er sundere og langt mere stærke. Det er netop, hvad der skal til for at undgå, at de flosser.

Det kræver en del fugt. Det giver du neglene ved at massere dem godt ind i negleolie. Gør det gerne flere gange om dagen sammen med noget håndcreme, så det både gavner hænder og negle.

Få stærkere negle

Når du er opmærksom på at klippe dine negle korrekt, give dem masser af fugt, spise rigtigt og beskytte dem, giver det ret hurtigt stærkere negle. Negle vokser 1 mm om ugen, hvorfor du hurtigt kan gøre en mærkbar forskel for neglene.

Få flotte og sunde negle

Der er ikke noget så dejligt som at kunne troppe op i byen eller være afsted til et arrangement med flotte hænder og stærke negle. Det er en stor del af din fremtoning.

De flotte negle kommer helt automatisk, når du begynder at have mere fokus på at pleje dem fra top til tå. Ovenstående produkter er også en stor hjælp for neglene og neglebåndene.

Typiske negleproblemer du kan undgå med neglepleje

Neglepleje er godt for meget. Det giver på sigt stærke negle, det holder dem pæne, og så giver det dig mulighed for at holde nogle negleproblemer fra døren.

Dine negle er en vigtig del af dig og dit udseende, da det er hænderne, vi hilser med og hænderne, vi generelt lægger mærke til på andre mennesker. For hænder og negle siger meget om, hvad man laver, og hvem man er.

Vil du gerne have nogle gode grunde til at gå i gang med neglepleje? Så er det, hvad du får her.

Tørre negle der knækker

Svage og flossede negle hænger som regel sammen med manglende neglepleje. For når du ikke giver dine negle den fugt, de har brug for, bliver de tørre.

Det kommer til udtryk ved matte, flossede og ujævne negle, der har tendens til at knække. Sørger du for at pleje neglene godt, slipper du i højere grad for, at de knækker.

Bløde og svage negle

Negle er forskellige fra menneske til menneske. Hos nogle er de meget stive og sunde. Hos andre er de bløde eller har tendens til at flosse, fordi de er svage. Det er meget forskelligt, hvilke gener vi er blevet givet.

Har du tendens til bløde og svage negle, kan det være en fordel at være opmærksom på at vedligeholde neglene med negleolie og kosttilskud. Det kan være af naturlige og genetiske årsager, men det kan også være fordi, du mangler visse mineraler eller vitaminer.

Flossede og hårde neglebånd

Synes du, det er ubehageligt, når neglene flosser? Det er der ikke noget at sige til.

Det kan du dog komme udenom ved at være opmærksom på at få de mineraler og vitaminer, kroppen har brug for, bruge negleolie og generelt være opmærksom på fugt og pleje.

Stærke negle er som regel vedligeholdte og velplejede negle (naturligvis med undtagelser ved ubalance i hormonerne, sygdom og genetiske årsager). Det har også den fordel, at du får blødere neglebånd af det.

Om Julie Laursen:

Jeg har i længere tid skrevet om alt inden for skønhed og hudpleje, og bruger til hverdag også flere forskellige produkter til at pleje huden selv. Nu er jeg fast skribent her på Danish Bodycare, og bruger mange timer på at researche, så jeg kan skrive de bedste artikler til dig.