appelsinhud

Hvad er appelsinhud (Cellulite)? Årsager og behandling

Har du opdaget noget bulet hud? Og er du i den forbindelse stødt på begrebet appelsinhud? Mange danskere har stiftet bekendtskab med det. Læs gerne med videre på, hvad det er, hvorfor det opstår, og hvad du kan gøre for at udglatte det.

c-vitamin

C-vitamin: Hvad er det og hvad gør det?

C-vitamin. Vi hører hele tiden om det. Om det er, når der sættes tænderne i en appelsin. Eller forkølelsen indtræffer. Men hvad er C-vitamin, og hvorfor er det så vigtigt for kroppen? Det sætter vi dig ind i herunder, hvor vi kommer omkring alt, der er at vide om det gode vitamin.

hårtab vitaminer

De bedste vitaminer mod hårtab (5 vitaminer til sundere hår)

Oplever du, at dit hår opfører sig anderledes end normalt? Er det blevet lidt tyndere på toppen? Eller lidt mere kedeligt at se på? Så kan du overveje at booste det med vitaminer mod hårtab, som hjælper dine hårsække og hårstrå med at holde sig sunde.

hårtab

Hårtab – Årsager og behandling

Døjer du med hårtab? og kunne du godt tænke dig at få din hårpragt tilbage? Eller i hvert fald at standse udviklingen? Vi ser nærmere på årsagerne til hårtab, og hvad du kan gøre for at gøre noget ved det. Lad os dykke ned i det!

gråt hår

Gråt hår: Den ultimative guide til pleje, farve, og frisurer

Er du begyndt at få lidt skinnende sølvlokker? Og er det måske ikke lige det, du har lyst til lige nu og her? Vi giver dig et indblik i og overblik over, hvad de grå hår kan skyldes, og hvad du kan gøre for at sætte processen lidt på pause eller i hvert fald ikke fremprovokere yderligere gråt hår.

biotin-b7

Biotin: Hvad er det og hvordan virker det?

Døjer du med hårtab? Og er du i den forbindelse blevet præsenteret for biotin? Er du ikke helt med på, hvad det er, eller hvorfor du bør tage det i forbindelse med hårtab, sætter vi dig ind i det her. Vi kommer omkring alt, der er at vide om det vitaminet.

lange øjenvipper

Guide til Lange Øjenvipper: Sådan gør du (7 nemme tips)

Er du født med korte øjenvipper? Og er du lidt ærgerlig over, at du ikke er blevet velsignet med flotte og lange vipper, der indrammer dit ansigt på bedste vis? Eller er dine vipper begyndt at knække? Det kan du heldigvis gøre noget ved både på naturlig vis og ved at snyde en lille smule. Vi giver dig her en guide til, hvordan du får lange øjenvipper.

spaltede spidser

Spaltede spidser: Forebyggelse & Behandling

Spaltede spidser er et af de mest almindelige hårproblemer, som vi alle sammen i mere eller mindre udtalt grad har kæmpet med. Særligt os med mellemlangt eller langt hår kender til det med at have spaltede spidser. Hvorfor det opstår, kan der være flere årsager til, ligesom der også er flere forskellige måder at forebygge og behandle det på.

permanente krøller

Permanente Krøller Guide: Bør du få dem?

Er du træt af dit glatte eller måske lidt krusede hår? Og kunne du bare godt tænke dig at prøve noget nyt? Permanente krøller er blevet in igen og har fået sig noget af et comeback. Det er der ikke noget at sige til, da det giver et flot og fyldigt hår, som ser helt naturligt ud.

fedtet hår

Fedtet hår: Sådan hjælper du hår og hovedbund på vej

Døjer du tit med fedtet hår? Eller måske en fedtet hovedbund? Og er det ved at være en anelse irriterende altid at stå op med fedtet hår og hovedbund? Så er det godt, du har fundet vejen hertil, da vi giver vores bedste tips til fedtet hår samt råd til produkter, som du med fordel kan bruge til fedtet hår.

uren hud

Uren hud – Hvad er det, og hvad kan du gøre?

Uren hud dækker over akne, bumser, hudorme og andre urenheder i huden. Mange danskere døjer med dette, både unge og gamle. Læs med her for at finde ud af, hvad du kan gøre for at slippe af med uren hud.

Retinol

Retinol, A-vitamin og anti-age guide

Retinol er kroppens eget anti-age gen. Det er et A-vitamin og bruges i mange cremer inden for hudpleje. Lær her retinol kan hjælpe dig i kampen mod rynker, og få forslag til gode produkter.

tør hovedbund

Tør hovedbund og bekæmpelse af dette

Lider du af tør hovedbund? Mange danskere, både mænd og kvinder, har problemer til daglig med hovedbunden. I denne guide gennemgår vi, hvordan du både kan bekæmpe og forebygge tør hovedbund.

hvide hudorme - milier

Milier (hvide hudorme) – Kom dem til livs

Milier er små hvide hudorme, der plager mange mennesker. De opfører sig anderledes end sorte hudorme, og derfor skal der andre metoder til, for at fjerne dem. Få her svar på hvordan du kan komme dem til livs.