lyse striber i mørkt hår

Lyse striber GUIDE: Sådan laver man striber i håret

Vil du gerne pifte håret lidt op? Eller lysne det en smule? Det er lyse striber perfekte til, da de har en fantastisk evne til at give et flot spil i håret, der giver meget mere liv. Der findes flere forskellige teknikker til at få striber i håret. Vi guider dig til det her.

farve haar

Hårfarve Guide: Sådan kan du farve hår derhjemme

Trænger du til noget nyt og til forandring? Så er det meget vel en ny og spændende hårfarve, der skal til. Det kan gøre en verden til forskel for din energi og udstråling. Vil du gerne farve det selv? Så guider vi dig her til, hvordan du selv farver dit hår.

polygel negle

Polygel negle GUIDE: Sådan gør du (samt de bedste startsæt)

Vil du gerne prøve noget andet end almindeligt neglelak? Måske du gerne vil gøre det nemmere at lave smuk nail art? Så giv dig i kast med polygel, der er nemt at arbejde med, og som du kan få lange negle med uden brug af kunstige negle. Vil du gerne vide, hvordan du laver det? Så dyk ned i vores guide.

akryl negle

Akryl negle GUIDE: Sådan laver du flotte akryl negle

Kan du godt lide at have pæne negle? Og er du lidt nysgerrig på, om du mon selv kan fremtrylle nogle flotte akryl negle og gele negle derhjemme? Hvis ikke almindeligt neglelak er tilfredsstillende for dig, er du velkommen til at læse med videre, da vi giver dig de bedste tips til at lave negle hjemme.

gele negle

Gele negle GUIDE: Sådan laver du flotte gele negle

Drømmer du om flottere negle? Og har du overvejet, om du selv skal lave gele negle hjemme? Det kan du sagtens. Vejen til flotte og pæne negle er ikke lang. Vi guider dig, så du bliver helt klar til at få og lave de negle, du godt kunne tænke dig.

flotte negle

13 tips til flotte negle: Sådan holder du dine negle sunde og pæne

Har du lidt for tit flossede negle? Vil du gerne have mere stærke negle? Eller vil du gerne spare nogle penge og undgå neglesalonen? Så tager vi gerne dine negle i hånden og giver dig nogle effektive tips til, hvordan du kan pleje dem, så de kommer til at se ud, som du godt kunne tænke dig.

faelder meget haar

Fælder du meget hår? Dette kan du gøre (10 tips)

Kører du af og til fingrene gennem håret og tænker: “Hmm… Hvorfor fælder jeg så meget?”. Eller er du ramt af en lille smule panik over, at det sker? Tag en dyb indånding først. For selvom du måske synes, at du fælder meget hår, er det helt normalt at opleve af og til. Fælder du mere end normalt, bør du se på, hvad der er årsagen. Dét og meget mere dykker vi ned i her.

faa tykkere haar

Få tykkere hår: 10 tips til at styrke dit hår

Er du lidt frustreret over dine tynde og flade lokker, som bliver ved med at hænge lidt sjasket? Der er ingen grund til, at du bruger energi på at være træt af dit hår, da du med lidt tips og fifs kan få tykkere hår – eller i hvert fald få det til at fylde mere. Dem finder du her!

Balayage haar

Balayage hår: Hvad er det og hvordan gør man?

Blond eller brunt hår med et naturligt look. Men vigtigst af alt: uden udgroninger! Det er kort og godt, hvad balayage hår er. Ved du lige så lidt om det, som hvordan det udtales korrekt? Så bliv her sammen med os og bliv klogere på den populære trend, der kun bliver mere og mere populær!

sundt haar

Sundt hår: Hvad er det og 13 tips til sund hårvækst

Elsker du dit hår? Men har du ikke været helt god ved det? Dit hår bliver udsat for rigtig meget i løbet af en dag. Det er hård kost. Især hvis du ikke sørger for at pleje det. Heldigvis er der ikke langt til sundt hår, når først du bliver opmærksom på pleje af det. Vi giver dig 13 tips til, hvordan du får sundt hår igen!

protein til håret

Protein til håret: Styrk dit hår med en proteinkur

Er udtørret hår, slidte spidser og generelt skrøbeligt hår, noget du døjer med? Og vil du gerne have håret tilbage i dets storform? Vi udsætter håret for meget i løbet af dagen. Det kan det på sigt ikke holde til, hvis ikke det får lidt kærlig behandling i ny og næ. Det er her, en proteinkur kommer ind i billedet.

fint hår

Har du fint hår? 5 tips til pleje og bedste produkter til tyndt hår

Er du velsignet med tyndt, glat hår? Men kan du ikke få det til at fylde, som du gerne vil? Eller synes du, det er svært at sætte, fedter for meget eller måske let filtrer? Fint og glat hår er pænt! Men som ved alle andre hårtyper følger der nogle udfordringer med. Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du får større glæde af dit fine hår.

skæl i hovedbunden

Skæl i håret og hovedbunden: Sådan slipper du af med det

Klør hovedbunden? Og er håret fuld af hvide flager? Op mod hver femte dansker lider af skæl. Så du er langt fra alene. Men det gør det ikke mindre generende i hverdagen. Heldigvis behøver du ikke leve med det, da det er forholdsvist nemt at komme af med. Hvordan du får skæl væk og forebygger det efterfølgende, dykker vi ned i her.

langt haar

Få langt hår hurtigt: Den ultimative guide til hårvækst (13 tips)

Drømmer du om langt hår? Og vil du gerne vide, hvordan du kan få det til at vokse lidt hurtigere? Langt hår er flot og feminint. Men det tager tid at vokse et langt hår. Især hvis du ønsker dig det lige nu og her. Vi giver dig nogle tips til, hvordan du kan sætte skub i det lange hår, så du ikke behøver vente alt for længe.

afblegning af hår

Afblegning af hår: Sådan bleger du håret uden at skade det

Overvejer du at afblege håret? Men er du lidt nervøs for, om dit hår tager for meget skade af det? Afblegning af håret er lidt af en mundfuld for dine lokker. Det er en meget hård behandling med skrappe kemikalier. Men er du opmærksom på, hvordan du gør det, og hvordan du plejer dit hår efterfølgende, kan du gøre det, uden dit hår tager for meget skade.

vokser øjenvipper ud igen

Vokser øjenvipper ud igen? Sådan får du dem til at vokse hurtigere

Øjenvippebukker. Mascara. Lash lift. Der kan være rigtig mange årsager til, hvorfor øjenvipperne falder af. Selvom det føles som en katastrofe lige nu og her, er der heldigvis trøst forude, da de vokser ud igen. Om der er noget, du kan gøre for at få dem til at vokse hurtigere ud? Det sætter vi dig alt sammen ind i her.

appelsinhud

Hvad er appelsinhud (Cellulite)? Årsager og behandling

Har du opdaget noget bulet hud? Og er du i den forbindelse stødt på begrebet appelsinhud? Mange danskere har stiftet bekendtskab med det. Læs gerne med videre på, hvad det er, hvorfor det opstår, og hvad du kan gøre for at udglatte det.

c-vitamin

C-vitamin: Hvad er det og hvad gør det?

C-vitamin. Vi hører hele tiden om det. Om det er, når der sættes tænderne i en appelsin. Eller forkølelsen indtræffer. Men hvad er C-vitamin, og hvorfor er det så vigtigt for kroppen? Det sætter vi dig ind i herunder, hvor vi kommer omkring alt, der er at vide om det gode vitamin.

hårtab vitaminer

De bedste vitaminer mod hårtab (5 vitaminer til sundere hår)

Oplever du, at dit hår opfører sig anderledes end normalt? Er det blevet lidt tyndere på toppen? Eller lidt mere kedeligt at se på? Så kan du overveje at booste det med vitaminer mod hårtab, som hjælper dine hårsække og hårstrå med at holde sig sunde.

hårtab

Hårtab – Årsager og behandling

Døjer du med hårtab? og kunne du godt tænke dig at få din hårpragt tilbage? Eller i hvert fald at standse udviklingen? Vi ser nærmere på årsagerne til hårtab, og hvad du kan gøre for at gøre noget ved det. Lad os dykke ned i det!

gråt hår

Gråt hår: Den ultimative guide til pleje, farve, og frisurer

Er du begyndt at få lidt skinnende sølvlokker? Og er det måske ikke lige det, du har lyst til lige nu og her? Vi giver dig et indblik i og overblik over, hvad de grå hår kan skyldes, og hvad du kan gøre for at sætte processen lidt på pause eller i hvert fald ikke fremprovokere yderligere gråt hår.

biotin-b7

Biotin: Hvad er det og hvordan virker det?

Døjer du med hårtab? Og er du i den forbindelse blevet præsenteret for biotin? Er du ikke helt med på, hvad det er, eller hvorfor du bør tage det i forbindelse med hårtab, sætter vi dig ind i det her. Vi kommer omkring alt, der er at vide om det vitaminet.

lange øjenvipper

Guide til Lange Øjenvipper: Sådan gør du (7 nemme tips)

Er du født med korte øjenvipper? Og er du lidt ærgerlig over, at du ikke er blevet velsignet med flotte og lange vipper, der indrammer dit ansigt på bedste vis? Eller er dine vipper begyndt at knække? Det kan du heldigvis gøre noget ved både på naturlig vis og ved at snyde en lille smule. Vi giver dig her en guide til, hvordan du får lange øjenvipper.

spaltede spidser

Spaltede spidser: Forebyggelse & Behandling

Spaltede spidser er et af de mest almindelige hårproblemer, som vi alle sammen i mere eller mindre udtalt grad har kæmpet med. Særligt os med mellemlangt eller langt hår kender til det med at have spaltede spidser. Hvorfor det opstår, kan der være flere årsager til, ligesom der også er flere forskellige måder at forebygge og behandle det på.

permanente krøller

Permanente Krøller Guide: Bør du få dem?

Er du træt af dit glatte eller måske lidt krusede hår? Og kunne du bare godt tænke dig at prøve noget nyt? Permanente krøller er blevet in igen og har fået sig noget af et comeback. Det er der ikke noget at sige til, da det giver et flot og fyldigt hår, som ser helt naturligt ud.

fedtet hår

Fedtet hår: Sådan hjælper du hår og hovedbund på vej

Døjer du tit med fedtet hår? Eller måske en fedtet hovedbund? Og er det ved at være en anelse irriterende altid at stå op med fedtet hår og hovedbund? Så er det godt, du har fundet vejen hertil, da vi giver vores bedste tips til fedtet hår samt råd til produkter, som du med fordel kan bruge til fedtet hår.

uren hud

Uren hud – Hvad er det, og hvad kan du gøre?

Uren hud dækker over akne, bumser, hudorme og andre urenheder i huden. Mange danskere døjer med dette, både unge og gamle. Læs med her for at finde ud af, hvad du kan gøre for at slippe af med uren hud.

Retinol

Retinol, A-vitamin og anti-age guide

Retinol er kroppens eget anti-age gen. Det er et A-vitamin og bruges i mange cremer inden for hudpleje. Lær her retinol kan hjælpe dig i kampen mod rynker, og få forslag til gode produkter.

tør hovedbund

Tør hovedbund og bekæmpelse af dette

Lider du af tør hovedbund? Mange danskere, både mænd og kvinder, har problemer til daglig med hovedbunden. I denne guide gennemgår vi, hvordan du både kan bekæmpe og forebygge tør hovedbund.

hvide hudorme - milier

Milier (hvide hudorme) – Kom dem til livs

Milier er små hvide hudorme, der plager mange mennesker. De opfører sig anderledes end sorte hudorme, og derfor skal der andre metoder til, for at fjerne dem. Få her svar på hvordan du kan komme dem til livs.